Razer dezvăluie noua gamă de componente PC de înaltă performanță proiectată pentru entuziaștii Desktop

Lansarea Razer Kunai, Razer Hanbo, Razer Katana și a Razer PWM Fan Controller în cadrul RazerCon 2021 marchează debutul Razer pe piața componentelor de PC de înaltă performanță

0
410

Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a anunțat Razer Kunai, Razer Hanbo, Razer Katana și Razer PWM Fan Controller, o nouă gamă de componente PC de înaltă performanță, concepută în mod special pentru pasionații care caută să asambleze cel mai puternic sistem desktop. Noua gamă include ventilatoare bazate pe sisteme hidraulice, sisteme de răcire pe bază de lichid, surse cu cele mai bune certificări din industrie și un sistem de control al ventilatoarelor pentru maximum de performanță și opțiuni extinse de personalizare.

Noile componente au fost proiectate să atingă cele mai înalte standarde de fiabilitate, și încorporează software plug-and-play ce oferă acces facil la informațiile termice ale sistemului. Mai mult decât atât, noile produse sunt complet integrate în aplicația Razer Synapse și conțin un sistem de iluminare RGB adresabil (aRGB) ce poate fi personalizat după placul utilizatorului.

“Azi, continuăm expansiunea ecosistemului Razer pe piața componentelor de PC de înaltă performanță, aducând excelența Razer și în această nouă categorie de produse,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “Produsele prezentate azi reprezintă doar începutul planurilor noastre legate de componentele PC ultra-performante pe care avem de gând să le lansăm. ‘For Gamers. By Gamers’ este mottoul care stă la baza a tot ceea ce facem, iar aceste noi componente se ridică la această promisiune oferind cea mai înaltă calitate și performanțe de invidiat.”

Concepute pentru pasionați

Lansarea noilor componente de PC marchează un punct important în expansiunea Razer în noi zone ale spațiului de PC gaming. Fiecare produs a fost proiectat special pentru entuziaștii PC și a fost integrat cu cea mai mare grijă în ecosistemul de aplicații Razer, oferind o experiență de utilizare desăvârșită.
Razer Kunai, noua gamă de ventilatoare de PC ultraperformante, se bazează pe o tehnologie hidraulică revoluționară. Aceste ventilatoare au fost concepute pentru a maximiza debitul de aer reducând considerabil nivelul de zgomot. Disponibile cu diametru de 120 și de 140 de milimetri, ventilatoarele dispun și de LED-uri care asigură opțiuni de personalizare aRGB extinse.

Razer Hanbo sunt soluții de răcire pe bază de lichid de tip All-In-One (AIO) cu un capac al pompei echipat cu iluminare RGB. Rezultatul unui parteneriat tehnologic între Razer și Asetek, noul sistem de răcire ultraperformant oferă cea mai bună performanță de răcire pentru CPU, fiind disponibil cu radiatoare de 240 sau 360 de milimetri. Design-ul îmbunătățit al pompei asigură un nivel de zgomot redus și o fiabilitate crescută, oferind performanțe de invidiat, dar și opțiuni de iluminare RGB personalizabile. Razer și Asetek vor continua să colaboreze pentru dezvoltarea de noi tehnologii de răcire AIO.

Razer Katana sunt noile surse ATX care beneficiază de certificare ”Platinum”, oferind performanța și fiabilitatea necesare oricărui gamer pasionat, indiferent de combinația CPU/GPU pe care o folosesc. Aceste surse complet modulare ultraeficiente sunt disponibile cu o capacitate de 750 sau 1.200 de wați. Mai mult, există și o versiune exclusivă, cu o putere de 1.600 wați și certificare Titanium. Întreaga gamă beneficiază de ventilatoare aRGB de tip zero RPM și sunt compatibile 100% cu tehnologia Razer Chroma.

Pe lângă aceste soluții revoluționare, Razer a anunțat și noul Pulse Width Modulator (PWM) Fan Controller, conceput să ofere control facil pentru până la opt ventilatoare Razer Kunai. Razer PWM Fan Controller este integrat cu aplicația Razer Synapse și oferă un control complet asupra performanței ventilatoarelor conectate, îmbunătățind considerabil performanțele termice ale oricărui sistem PC.

Noile produse vor deveni disponibile din această lună în SUA, urmând să apară pe rafturile magazinelor din restul lumii până la sfârșitul anului.

Liderul pieței de componente PC de înaltă performanță

Razer a construit o nouă echipă care să conducă această inițiativă majoră. Echipa este condusă de Richard Hashim, noul VP of Growth în cadrul Systems Business Unit al Razer. Richard Hashim este unul dintre oamenii cu cea mai mare experiență din domeniul componentelor PC de înaltă performanță. De-a lungul carierei sale, Hashim a lansat nenumărate game de componente PC dedicate pasionaților, utilizatorilor DIY și gamerilor pretențioși din întreaga lume.

“Razer are deja reputația mondială de producător al celor mai bune laptopuri de gaming și a celor mai apreciate periferice, platformele software Razer Synapse și Chroma fiind printre cele mai sofisticate și mai folosite aplicații de gamerii din zilele noastre,“ a declarat Richard Hashim. “Azi, Razer a dat startul revoluției în industria de componente PC de înaltă calitate, lansând produse cu adevărat inovatoare. Noile produse ultraperformante sunt proiectate să se integreze perfect în ecosistemul Razer și să ofere o experiență de gaming desăvârșită pentru toți utilizatorii Razer. Vor urma noi anunțuri în curând.”

PREȚ ȘI DISPONIBLITATE

Razer Kunai – Pornind de la 49,99 Euro
Pe Razer.com și în oferta partenerilor autorizați: disponibil acum.

Razer PWM PC Fan Controller – Pe Razer.com și în oferta partenerilor autorizați: disponibil acum.

Razer Hanbo – Pe Razer.com și
În oferta partenerilor autorizați: începând din noiembrie 2021.

Razer Katana – Pe Razer.com și în oferta partenerilor autorizați: la începutul lui 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.