Ca parte a acestei schimbări, mai multe titluri Disney au fost reprogramate, inclusiv trei filme Star Wars fără titlu.

„Războiul Stelelor: Ascensiunea lui Skywalker” va încheia saga de nouă filme care a început cu filmul original din 1977, în timp ce ceea ce urmează a fost un mister.

Disney anunță trei filme Star Wars fără titlu, acesta fiind primul indiciu al viitorului francizei pe marele ecran. Sunt stabilite pentru 16 decembrie 2022, 20 decembrie 2024 și 18 decembrie 2026.

Deși nu este clar ce vor aborda noile filme Star Wars, se știe că regizorul Jedi Rian Johnson dezvoltă o trilogie, în timp ce showrunnerii din Game of Thrones David Benioff și D.B. Weiss își creează propria trilogie.

A existat cel puțin un film Star Wars în fiecare an de la „The Force Awakens” din 2015, dar Disney a indicat că va avea nevoie de o pauză pe marele ecran după „Rise of Skywalker”, deoarece Lucasfilm se concentrează pe seriale pentru viitorul serviciu de streaming Disney+.

Proiecte inclusiv un nou sezon „The Mandalorian” de Jon Favreau și un prequel fără titlu, condus de Diego Luna, „Rogue One” sunt deja în lucru. La Celebrarea Războiului Stelelor de la Chicago, șefa Lucasfilm, Kathleen Kennedy, declara pentru The Hollywood Reporter că plănuiește viitorul Războiului Stelelor pe marele ecran, în consultare cu Johnson, Benioff, Weiss și Favreau.

„Ne uităm la următoarea saga. Nu ne uităm doar la o altă trilogie, ne uităm cu adevărat la următorii 10 ani sau mai mult”, a spus Kennedy.

Între timp, Avatar 2 al lui James Cameron și următoarele au fost amânate din nou. Primul dintre următoarele filme planificate a fost amânat cu un an în urmă, de la 18 decembrie 2020 la 17 decembrie 2021

Avatar 3 a fost mutat înapoi cu doi ani, de la data de lansare anterioară din decembrie 2021 până la 22 decembrie 2023

Avatar 4 a fost amânat cu un an, din decembrie 2024 până pe 19 decembrie 2025, iar Avatar 5 a fost mutat înapoi cu doi ani din decembrie 2025 până pe 17 decembrie 2027.

Continuările Avatar au o lungă istorie de amânare, regizorul James Cameron spunând că are nevoie de mai mult timp pentru a perfecționa tehnologia pentru filme.

Luând prima dată inițială a sequelelor planificate Avatar, 18 decembrie 2020, este West Side Story a lui Steven Spielberg.

Între timp, Gambit, un film despre băiatul rău X-Men a fost eliminat din calendar. Data anterioară a fost 13 aprilie 2020, dar nu era de așteptat să supraviețuiască trecerii de la Fox la Disney. În ciuda faptului că Channing Tatum a avut de mult timp să joace, proiectul a avut probleme la lansare, cu o serie de regizori venind și plecând de-a lungul anilor, inclusiv Rupert Wyatt, Doug Liman și Gore Verbinski.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.