BenQ susţine iniţiativa „One Tree Planted” și va planta un copac pentru fiecare participare

0
432
Ascultă acest articol


BenQ a lansat concursul de design Inspired by Nature şi, prin intermediul unei colaborări cu One Tree Planted, va planta un copac pentru fiecare participare calificată la concurs.

One Tree Planted este o organizaţie nonprofit care desfăşoară proiecte globale cu comunităţile locale, cu un impact puternic asupra naturii, oamenilor şi vieţii sălbatice. BenQ va sprijini unul dintre proiectele aflate în derulare în Europa şi estimează că vor fi plantaţi sute de copaci, pe baza popularităţii concursurilor anterioare, care au loc anual şi sunt foarte apreciate în rândul comunităţii designierilor din întreaga Europă.

Steve Chu, preşedintele BenQ Europe:

„Alegerea de a susţine One Tree Planted este o potrivire naturală pentru această campanie, care este inspirată de natură. Promisiunea mărcii noastre – Because it matters – este deosebit de relevantă acum, deoarece pandemia ne-a ajutat pe toţi să realizăm valoarea naturii.

„Prin această colaborare, ne afirmăm angajamentul faţă de durabilitate şi susţinem un proiect extrem de valoros de a planta copaci în toată Europa în sprijinul reîmpăduririi.”

În colaborare cu partenerii săi specialişti în imagistică digitală şi grafică LUMESCA GROUP, competiţia BenQ Inspired By Nature DesignVue îi provoacă pe designeri să creeze un screensaver inspirat din natură pentru şansa de a câştiga un monitor BenQ DesignVue şi 1.000 EUR.

Competiţia este jurizată de o echipă de specialişti renumiţi în domeniile lor, printre care artistul vizual Flóra Borsi, designerul grafic şi instructorul expert Adobe Martin Perhiniak şi artistul digital Nemanja Sekulic. Pentru cei interesaţi să participe, sfatul BenQ pentru participanţi este: “lăsaţi natura să vă fie muza în timp ce exploraţi şi experimentaţi minunile în aer liber.”

Termenul limită pentru încărcarea lucrărilor este de 30 noiembrie 2021, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 15 decembrie 2021 sau la scurt timp după.

Pentru a afla mai multe, inclusiv pentru a intra, vizitaţi:

https://www.benq.eu/en-eu/news/events/designvuecompetition2021.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.