Luni, 13 decembrie 2021, ora 13:45, Cartoon Network va difuza un nou serial numit Jellystone! Fanii ursului Yogi îl vor putea urmări în noile sale peripeții. Difuzat zilnic, noul serial readuce pe micul ecran personaje îndrăgite din povești vechi.

Carl Harvey Greenblatt este producătorul executiv al serialului de succes „Jellystone!” de la Warner Bros. Animation. Serialul este difuzat acum pe HBO Max și va începe, în curând, la Cartoon Network. Carl realizează seriale animate de comedie de peste 20 de ani. El a lucrat pentru realizarea seriilor SpongeBob SquarePants, The Grim Adventures of Billy & Mandy și Fishhooks. A fost producător executiv pentru „Chowder” la Cartoon Network, „Harvey Beaks” la Nickelodeon și scurtmetrajele „Deadman” pentru DC Nation la Warner Bros.

Întrebare: De unde a venit ideea de a-i readuce, pe micile ecrane, pe Yogi Bear și multe alte personaje clasice Hanna-Barbera?
Carl Harvey Greenblatt: Am fost contactat de directorii de la Warner Bros și m-au întrebat dacă aș fi interesat să dezvolt un program de scurtmetraje care să implice modernizarea personajelor Hanna-Barbera și să fac ceva distractiv cu ele. M-am gândit, apoi, la ce aș face cu aceste personaje dacă aș aborda acest serial într-o variantă complet nouă, fără istorie sau bază de fani existentă. A fost dificil, dar obiectivul principal pentru mine a fost să ridic aceste personaje din starea lor de modă veche, unidimensională, în ceva mai bine conturat, cu defecte, nesiguranțe, dorințe și alte lucruri care le dai mai multă viață.

Î: Ce te-a făcut să spui „da” acestei provocări și care sunt punctele importante pentru tine?
C.H.G: Nu cred că există cineva care lucrează în animație care să spună „nu” portofoliului Hanna-Barbera; este un fel regat al animației, nu puteam refuza. De asemenea, am o relație excelentă de lucru cu directorii de la Warner Bros, care au încredere în mine și eu, la rândul meu, am încredere în ei. De asemenea, mi s-a oferit atât de multă libertate creativă în acest proiect, a fost o ofertă atât de interesantă!

Î: Care sunt cele mai mari diferențe dintre vechiul și nouJ „Jellystone”?
C.H.G: În această nouă versiune, îmi doream foarte mult să identific mai multă profunzime comică pentru personaje. A fost important să explorăm în detaliu cine sunt fiecare dintre aceste personaje și ce le-ar face mai amuzante și mai interesante, dincolo de cantitatea limitată de informații pe care o știam despre ele din versiunile anterioare. În această nouă serie, plasăm personajele în situații unice care ne permit să învățăm mult mai multe despre personalitățile lor interioare, așa că așteptați-vă la multe râsete.

Î: În ceea ce privește audiența, credeți că noul serial îi va atrage pe fanii deja existenți ai acestor personaje, precum și pe cei noi? Dacă da, cum?
C.H.G: Ori de câte ori fac un serial, îl scriu pentru adultul din mine și urmez motto-ul „distrează-te, dar fă-l potrivit pentru copii”. În acest sens, echipa a luat în considerare ambele tipuri de public care vor fi atrase de spectacol. În același timp, se cere o deschidere din partea celor două categorii, mai ales de la fanii care speră că personajele vor fi precum cele din trecut.

Î: Există învățături și mesaje ascunse în Jellystone?
C.H.G: Tema emisiunii este comunitatea, este un serial despre persoane care se unesc și se confruntă cu diverse probleme și crize, săptămână de săptămână. Dar ei se ridică, se scutură de praf și nu lasă niciodată să-i doboare. Cu toate acestea, mesajul nu trebuie luat prea profund și este în principal acolo pentru a fi distractiv.

Î: Ai un episod sau o scenă preferată?
C.H.G: Este o întrebare dificilă, ca și cum ai alege dintre copiii tăi – care e preferatul. Dar mi-a plăcut foarte mult episodul în care Huckleberry Hound se transformă în Sailor Moon, pentru că mă așteptam la scena asta atunci când a prezentat-o artistul nostru. Există și un episod anime cool.

Î: Unde se fac animațiile?
C.H.G: Avem un studio în Filipine și altul în Australia, iar înregistrările vocale pentru țările vorbitoare de limba engleză au loc în toată America, așa că diferitele componente ale serialului sunt toate răspândite la nivel global.

Premiera noului serial va avea loc pe 13 decembrie, începând cu ora 13:45. Episoadele vor fi difuzate zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.