Programul ThinkShield Motorola primește renumita certificare FIPS 140-2 pentru cele mai sigure smartphone-uri

0
445
Ascultă acest articol


Motorola anunță că smartphone-urile sale dotate cu tehnologia ThinkShield® au obținut certificarea FIPS 140-2, una dintre cele mai prestigioase și râvnite certificări din lume, oferită de Institutul Național de Standarde și Tehnologie din SUA.

Certificarea recunoaște angajamentul Motorola de a oferi cele mai bune servicii de securitate, productivitate și servicii de business de cea mai înaltă calitate pentru smartphone-urile sale.

Criptarea este o metodă de securitate esențială pentru protejarea informațiilor. Certificarea FIPS 140-2 confirmă faptul că metoda de criptare folosită pe dispozitivele Motorola îndeplinește cerințele necesare pentru a proteja sistemul de operare, aplicațiile și datele de pe dispozitive împotriva furtului sau alterării informațiilor utilizatorilor. Telefoanele Motorola au trecut printr-un proces meticulos de testare pentru a îndeplini standardele stricte de securitate și criptare ale Institutului Național de Standarde și Tehnologie, iar procesul a confirmat că toate smartphone-urile Motorola cu Android 11 și procesor Snapdragon® sunt soluții de încredere.

„Suntem mândri de performanțele produselor noastre Motorola. Certificarea FIPS 140-2 dovedește că suntem pregătiți să garantăm siguranța clienților în cazul atacurilor cibernetice”, a declarat Sudhir Chadaga, Chief Strategy Officer la Motorola. „Cu ThinkShield® pentru dispozitive mobile oferim o suită completă de soluții împotriva amenințărilor cibernetice, de la securitate încorporată, la protecție avansată bazată pe AI.”

Siguranța stă la baza portofoliului de produse Motorola, de aceea, programul ThinkShield® pentru mobil integrează soluții optime ce oferă protecție completă utilizatorilor , de la sistemul de securitate integrat, la hardware-ul și sistemul de operare cu capacități anti-threat, până la programul Moto Threat Defense, conceput de Zimperium și aplicația Moto OEMConfig care facilitează gestionarea smartphone-urilor.

Pentru mai multe informații despre ThinkShield® puteți accesa: https://www.motorola.com/thinkshield

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.