Jocuri Ubisoft noi pentru Apple Arcade

ASSASSIN'S CREED® MIRAGE DISPONIBIL ACUM PENTRU IPHONE ȘI IPAD RABBIDS: LEGENDS OF THE MULTIVERSE (LEGENDELE MULTIVERSULUI) ESTE LANSAT ASTĂZI ȘI PE APPLE ARCADE UBISOFT ADUCE PRINCE OF PERSIA™: THE LOST CROWN PE MAC ÎN ACEASTĂ IARNĂ

0
212
Ascultă acest articol


Ubisoft a anunțat că franciza sa emblematică Assassin’s Creed Mirage este acum disponibilă în App Store pentru iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max și iPad Air și iPad Pro cu cip M1 sau ulterior. De asemenea, fanii se pot bucura de Rabbids: Legends of the Multiverse pe Apple Arcade de astăzi, care poate fi jucat pe iPhone, iPad, Mac, Apple TV și Apple Vision Pro. În plus, jocul aclamat de critici, Prince of Persia™: The Lost Crown va ajunge pe dispozitivele Mac în această iarnă, iar precomenzile sunt disponibile acum. Jocul folosește Metal, oferind o experiență de joc uimitoare!

Assassin’s Creed Mirage este cel mai recenttitlu a celei mai bine vândute francize Ubisoft și va fi primul titlu de consolă al seriei de care jucătorii se vor putea bucura nativ pe dispozitivele mobile. Disponibil pe App Store, introducerea din Assassin’s Creed Mirage poate fi jucată gratuit, iar pentru o perioadă limitată de timp jucătorii pot achiziționa jocul cu o reducere de 50%.

Dezvoltată de Ubisoft Sofia, întreaga aventură Assassin’s Creed Mirage este acum disponibilă pentru a fi jucată în mișcare pe dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Jucătorii pot urmări călătoria lui Basim, de la un tânăr hoț recrutat de Cei Ascunși, la un Maestru Asasin. Jocul oferă o abordare modernă a elementelor de joc parkour, stealth și de asasinare care au definit franciza timp de șaptesprezece ani. Cu o experiență HD nativă completă, jucătorii se pot bucura de un gameplay intuitiv și confortabil în timp ce explorează Bagdadul secolului al IX-lea cu ajutorul comenzilor tactile sau al controllerelor compatibile. Jucătorii își pot transfera progresul pe toate platformele disponibile cu sistemul de cross-progresie și cross-save, disponibile prin Ubisoft Connect. “Sunt foarte mândru că, pentru prima dată în istoria francizei Assassin’s Creed, am reușit să aducem jocul original complet de consolă în mod nativ pe dispozitivele mobile Apple, datorită puterii motorului nostru și performanței Apple Silicon. Este o reușită majoră pentru Ubisoft și sunt foarte recunoscător pentru ceea ce am realizat ca echipă”, a declarat Krasimira Yakovlieva, producătorul jocului.

Pregătește-te să explorezi multiversul Rabbids! Rabbids: Legends of the Multiverse este disponibil acum pentru Apple Arcade, serviciul de abonament la jocuri Apple care oferă acces nelimitat la peste 200 de jocuri incredibil de distractive. În acest joc nebunesc de cărți de luptă, jucătorii vor recruta Rabbids legendari din cele patru colțuri ale multiversului și vor construi un pachet de cărți de luptă pentru a-i provoca pe ceilalți jucători. Aceștia pot juca Rabbids: Legends of the Multiverse ca o aventură solo, unde vor întâlni peste 100 de Rabbids. Colectează cărți noi și adună materiale pentru a-și îmbunătăți pachetul, sau provocă alți jucători în Arena PvP.

În Prince of Persia™: The Lost Crown, jucătorii îl vor întruchipa pe Sargon, un războinic tânăr și talentat, membru al unui grup de elită numit Nemuritorii. Inspirat de titlurile Metroidvania, Prince of Persia™: The Lost Crown le permite jucătorilor să exploreze o lume fantastică inspirată din miturile persane. De la maiestuoasa Cetate a Cunoașterii la peisajele colorate din Pădurea Hyrcanian, jucătorii vor descoperi o varietate de medii inspirate din poveștile persane. Sargon va dobândi noi puteri temporale, va debloca abilități unice, va purta diferite amulete iar cu ajutorul acestora va pătrunde mai adânc în Muntele Qaf, rezolvând puzzle-uri, găsind secrete și completând misiuni secundare fascinante. Sargon va învăța, de asemenea, să stăpânească diferitele puteri ale timpului pentru a învinge creaturi unice  care îi vor sta în cale. Condus de Ubisoft Da Nang, jocul folosește Metal, oferind o experiență de joc uimitoare, cu rate de cadre fluide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.