TP-Link lansează în România serviciul Tapo Care, pentru stocarea video în cloud fără griji, în securitate deplină

0
404
Ascultă acest articol


TP-Link®, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță lansarea în România a soluției Tapo Care®, un serviciu cloud storage dedicat camerelor din gama Tapo care suportă funcții inteligente, pentru un management mai rapid și pentru a fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în locuința ta, în deplină siguranță.

Serviciul Tapo Care® oferă posibilitatea stocării video în cloud timp de 30 de zile, funcția de detectare a mișcării, detectare a prezenței unei persoane, semnalarea plânsului copiilor, dar și a încălcării unei zone de intimitate delimitată anterior. Tapo Care® îi ajută pe utilizatori să optimizeze experiența de utilizare a camerelor de supraveghere din gama smart home a TP-Link și să beneficieze de funcții mai avansate.

Stocare video în cloud timp de 30 de zile, pentru un istoric detaliat

Gama Tapo este gândită și produsă de TP-Link, furnizorul global de dispozitive și accesorii de rețea fiabile și oferă soluții smart și fiabile care să le facă utilizatorilor viața mai ușoară, în mod inteligent. Tapo este răspunsul TP-Link la cererea tot mai mare pentru soluții smart home care să fie cât mai simple și cât mai eficiente din punctul de vedere al costurilor.

Printre produsele vedetă ale gamei Tapo se numără camerele de supraveghere, iar serviciul Tapo Care® este compatibil cu aceste dispozitive, în așa fel încât gestionarea conținutului să fie cât mai sigură și mai eficientă.

Atunci când camera Tapo este pornită, toate momentele captate de dispozitiv pot fi stocate de Tapo Care®, fără ca utilizatorii să se îngrijoreze cu privire la limitările în ceea ce privește spațiul de stocare. Aceștia pot verifica toate clipurile înregistrate oricum, oriunde, indiferent de statusul camerei, pentru că Tapo oferă acest serviciu de stocare în cloud și, în același timp, se asigură că intimitatea și datele utilizatorilor sunt complet protejate.

Funcționalități AI avansate

Serviciul Tapo Care® este realizat pentru a satisface nevoile din ce în ce mai mari și mai complexe ale utilizatorilor de camere de supraveghere, produse care devin populare pentru orice fel de locuință. În acest an, algoritmul Tapo Care® a fost îmbunătățit pentru a susține funcții mai performante, precum detectarea prezenței oamenilor, identificarea plânsului copiilor sau o zonă de securitate.

 Detectarea prezenței persoanelor: funcția de detectare a prezenței persoanelor este o actualizare a funcționalității tradiționale de detectare a mișcării, regăsită ca implementare pe multe camere de securitate standard. Astfel, utilizatorii pot monitoriza precis mișcarea persoanelor, iar notificările vor fi trimise către smartphone doar atunci când este necesar.

Semnalarea plânsului copiilor

Tapo Care® este un serviciu care a realizat funcția de semnalare a plânsului copiilor pentru a redefini camerele tradiționale Tapo. Astfel, ele devin un monitor de supraveghere a copiilor, prin combinarea funcțiilor de detecție a prezenței persoanelor și a plânsului bebelușilor. Atunci când cel mic plânge, utilizatorii vor primi instantaneu o notificare, pentru a merge să vadă ce se întâmplă.

Protecția zonei private

Intimitatea utilizatorilor este o prioritate pentru TP-Link atunci când vine vorba despre gama Tapo, și nu numai. Astfel, TP-Link își încurajează clienții să delimiteze anumite zone pentru a împiedica înregistrarea activității în anumite spații din care nu se dorește stocarea informației.

Trial gratuit 30 de zile

Serviciul Tapo Care® este disponibil pentru un trial gratuit în primele 30 de zile*, iar pentru a-l accesa utilizatorii trebuie să parcurgă câțiva pași simpli. Aceștia trebuie să instaleze și să configureze camera, să intre pe bannerul Tapo Care® din aplicație, să confirme acordul de utilizare, apoi se pot bucura de serviciu timp de 30 de zile, fără costuri suplimentare.

Serviciul Tapo Care® a fost lansat și în România și poate fi acum experimentat în combinație cu produsele din gama Tapo. Planurile de abonament disponibile încep de la 17,99 lei lunar și diferă în funcție de numărul de dispozitive conectate și de opțiunile selectate.

Află mai multe despre Tapo Care: https://www.tapo.com/ro/tapocare/
Compară planurile Tapo Care: https://www.tapo.com/ro/tapocare/#compare-plans
Abonează-te: https://tapo.tplinkcloud.com/tapo_web/#/login/signIn
Despre TP-Link Tapo: https://www.tapo.com/ro/about-us/tapo-story/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.