The Suicide Squad – Blu-ray 4K Review

EDIŢIE : Blu-ray 4K

GEN : Acțiune

VIDEO :

Resolution: 2160 HR

Aspect ratio: 1:85:1 (16×9)

AUDIO :

Dolby Atmos TrueHD: Engleză, Italiană

Dolby Digital 5.1: Engleză, Franceză Canadiană, Hindi, Italiană, Maghiară, Polonă, Spaniolă Castiliană, Spaniolă Latină, Tamil, Telugu

SUBTITRĂRI : Română, Engleză, Daneză, Finlandeză, Germană, Franceză-Pariziană, Greacă, Hindi, Maghiară, Norvegiană, Polonă, Spaniolă Castiliană, Spaniolă Latină, Suedeză, Tamil, Telugu

NUMĂR DISCURI : Blu-ray 4K

CLASIFICARE : A.P.12

DATA LANSĂRII : ianuarie 2022

DURATA : 132 min

PREŢ : 129.99RON

DISTRIBUITOR: ProVideo.ro

SINOPSIS

Bine ați venit în iad – alias Belle Reve, închisoarea cu cea mai mare rată de mortalitate din SUA de categoria A. Unde sunt ținuți cei mai periculoşi super-ticăloși și unde vor face orice pentru a ieși – inclusiv să se alăture super-secretului, super-enigmaticului Task Force X.

Misiunea faci-sau-mori prezentă? Adunați o colecție de ticăloşi, incluzându-i pe Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin și psihopata preferată a tuturor, Harley Quinn. Apoi, înarmați-i până în dinţi și aruncați-i (literalmente) pe insula îndepărtată, infestată de inamici, Corto Maltese.

Străbătând o junglă plină de adversari militanți și forțe de gherilă la fiecare pas, echipa se află într-o misiune de căutare și distrugere, avându-l doar pe doar colonelul Rick Flag pe teren pentru a-i ţine în frâu … și tehnicienii guvernului Amandei Waller în urechi, urmărindu-le fiecare mișcare. Și ca întotdeauna, o mișcare greșită și sunt morți (fie din mâna adversarilor lor, a unui coechipier sau a lui Waller însuși ). Dacă cineva ar pune pariu, banii inteligenți ar fi împotriva lor – a tuturor.

DESPRE BLU-RAY 4K

Carcasa este normală, iar în interior nu mai există alte materiale, flyere, reclame, promoții e.t.c.

Odată introdus Blu-ray-ul în player apare sigla producătorului și apoi meniul animat cu muzică pe fundal.

BONUS

  • Harley Quinn: Marea Evadare – pătrundem în culisele uneia dintre cele mai spectaculoase scene din film cu Margot Robbie.
  • Comentarii cu regizorul/scenaristul James Gunn

DESPRE FILM

“Noul The Suicide Squad este o creație lăsată liberă, fără constrângerile unor producători nehotărâți. Ca să nu-ți placă filmul ar însemna să nu guști umorul celor de teapa lui James Gunn, Taika Waititi și alți regizori care nu au toate țiglele pe acoperiș.” – citește toată recenzia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.