Blu-ray & DVD – Noutăţile săptămânii (12 aprilie – 19 aprilie)

BD3D - Wreck it Ralph BD-Wreck it Ralph DVD-Wreck it Ralph

Ralph Strică-Tot

Titlul original: Wreck-It Ralph

Regie: Rich Moore

Distribuție: Jack McBrayer, John C. Reilly, Jane Lynch

Gen: Animație

An de producție: 2012

Preț recomandat pe DVD: 52.90 lei

Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei

Preț recomandat pe BLU-RAY 3D: 149.90 lei

Ralph-Strică-tot/Wreck-It Ralph, cea mai nouă animaţie marca Disney, este o comedie delicioasă şi palpitantă inspirată dintr-un joc video al anilor ’80. Ralph a fost întotdeauna în umbra lui Felix-Repară-Tot Jr, personajul principal pozitiv al jocului, care salvează mereu situaţiile critice şi devine astfel eroul preferat al tuturor. Sătul să fie mereu personaj negativ, Ralph preia controlul asupra situaţiei şi porneşte într-o călătorie prin mai multe generaţii de jocuri video pentru a dovedi că merită şi el la rândul său să fie un erou.

Playing for Keeps

Mereu în Offside

Titlul original: Playing For Keeps

Regie: Gabriele Muccino

Distribuție: Gerard Butler, Jessica Biel, Dennis Quaid, Catherine Zeta-Jones, Uma Thurman, Judy Greer, James Tupper, Grant Goodman

Gen: Comedie, Romantic

An de producție: 2012

Preţ recomandat pe DVD: 52.90 lei

Faceţi cunoştinţă cu George Dryer (Gerard Butler), un cunoscut fotbalist în tinereţe, acum aproape falit. S-a întors în orăşelul de provincie McLean, Virginia ca să îşi îmbunătăţească relaţia cu fiul său de nouă ani, Lewis (Noah Lomax), pe care l-a văzut destul de rar de când s-a despărţit de mama sa, Stacie (Jessica Biel). Deşi a făcut nenumărate greşeli în trecut, George este dispus să facă compromisuri, de dragul copilului, şi să găsească un loc de muncă în apropiere.

Ca să păstreze o relaţie bună cu cel mic, Stacie îl convinge pe George să antreneze echipa de fotbal a lui Lewis. Ce nu anticipaseră cei doi este însă atenţia pe care o primeşte bărbatul din partea părinţilor copiilor din echipă.

Poate că George are situaţia sub control pe teren, însă tentaţiile îl împiedică să petreacă timp cu fiul său. Cum va reuşi fotbalistul să fie un tată bun pentru Lewis şi să se împace cu Stacie, când toată lumea se luptă pentru un strop din atenţia sa?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.