Ascultă acest articol


Fie că sărbătorești Valentine’s Day sau Dragobetele, că vrei să fii alături de partenerul tău sau de prieteni în aceste zile – sau chiar dacă nu sărbătorești deloc anul acesta și vrei pur și simplu să te relaxezi – Sonos este partenerul ideal în orice situație. Bucură-te de momente speciale cu playlist-urile tale preferate, acasă, în natură, oriunde, cu produsele Sonos.

Muzica este esențială pentru o atmosferă relaxantă și are un rol foarte important în felul în care percepi contextul în care te afli, dar și pe cei din jur. De fapt, potrivit studiului Sonos Brilliant Sound, 76% dintre oameni au declarat că simt o conexiune instantanee cu cineva care iubește același gen de muzică*, fapt care explică și de ce pe Tinder, de exemplu, muzica și-a făcut loc printre interesele prioritare ale utilizatorilor.

Fie că mergeți la o primă întâlnire sau aveți deja o istorie împreună, Sonos știe că sunetul extraordinar poate face diferența:

Încearcă-ți norocul: 1 din 4 oameni și-au declarat sentimentele cu ajutorul unui cântec pe care îl fredonau cu voce tare sau îl ascultau împreună cu persoana iubită. Dacă te-ai îndrăgostit, atunci muzica ar putea fi cel mai puternic aliat al tău.

Lasă trecutul în urmă și privește spre viitor: poate ai auzit că în ultima perioadă a apărut și trendul „petrecerilor de divorț”, o tendință care se pare că va evolua și va avea o creștere de 55% până la 100% comparativ cu anul trecut. Muzica ar putea fi cea mai bună modalitate de a trece peste o despărțire sau de a contura atmosfera care să te ajute să te vindeci. 63% dintre oameni spun că muzica i-a ajutat în menținerea sănătății psihice, iar 60% sunt de acord că experiențele de audiție au avut un impact în reducerea anxietății.*

Nu uita de calitatea sunetului: indiferent de coloana sonoră pe care o alegi de Valentine’s Day ori de Dragobete, majoritatea ascultătorilor (82%) susțin că un sistem de sunet performant poate transforma o petrecere sau o întâlnire într-una și mai plăcută.*

Boxe care îmbogățesc atmosfera

Sonos oferă o gamă variată de produse, precum One, Roam sau Beam, care fac mult mai simplă conturarea unei atmosfere perfecte pentru orice ocazie, atât acasă, cât și în natură sau într-o călătorie. Iar pentru cei care nu știu exact în ce stare de spirit îi vor găsi aceste sărbători ale iubirii, Sonos vine cu soluția unui sistem multi-room. Asta înseamnă că pot asculta melodii diferite în fiecare cameră și se pot simți bine întreaga zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.