Berserker Rex (Indominus Rex) Nanmu Studio – Prezentare

"Pentru toți fanii Jurassic World și al dinozaurilor în general, atenție că avem aici... o statuetă impresionantă!"

0
1268
Ascultă acest articol


Berserker Rex (Indominus Rex) produs de Nanmu Studio a ajus la AC Statue Collector, iar pentru toți fanii Jurassic World și al dinozaurilor în general, atenție că este… o statuetă impresionantă!

Așadar, Berserker Rex (sau Indominus Rex, dar probabil, datorită problemelor de licență, au decis să nu folosească numele oficial) este o statuetă produsă de Nanmu Studio, la scara 1/35.

Este o statuetă fabricată dintr-o combinație de PVC și ceva cauciuc de calitate, vopsită foarte detaliat și realistic. Gura poate fi deschisă și are un efect de umed, din nou, foarte realist, iar dinții sunt foarte ascuțiti, la fel și ghearele. Ochii sunt foarte bine pictați, iar coada lungă poate fi poziționată în diverse moduri datorită unei inserți metalice care trec prin centrul acesteia.

Un minus destul de mare al acestei statuete sunt liniile de îmbinare destul de vizibile (cele între corp și membre, deoarece a fost compus din mai multe piese separate). Această problemă ce am înțeles că nu mai există la modelele mai recente sau nu mai este atât de vizibilă.

Ca și piesă companion, avem o figurină mică, nevopsită, cu John Hammond. Chiar dacă acesta nu a apărut în același film cu Indominus, este un personaj sinonim cu Jurassic și o bună modalitate de a observa cât de imens (proporțiile) este acest dinozaur în comparație cu el.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.