Ascultă acest articol

Respectând tradiția colaborării cu Marvel, LEGO anunță setul 76208 The Goat Boat dedicat filmului Thor: Love and Thunder cu luni înainte de lansarea sa în cinematografe. Dezvăluirea oficială a setului LEGO ar putea prevesti apariția primului trailer cât de curând. Înainte de orice trailer iată că din nou aflăm câte ceva despre un viitor film Marvel Studios de pe coperta unui kit LEGO – în așa măsură că unii ar considera informațiile drept spoiler.

Se pare că la un moment dat în aventura sa spațială Thor va călători pe o barcă vikingă trasă de doi țapi. Fanii vechi ai jucăriilor LEGO vor fi încântați să construiască din nou un astfel de set după ce nu au mai văzut de ani buni de zile o corabie de vikingi. Conform descrierii construcția finală va ajunge la 43 cm însă bănuiesc că la măsurătoare intră și țapii/caprele din față.

Ce ne interesează cel mai mult sunt însă personajele incluse în cutie, cinci la număr. În primul rând avem o idee despre cum va arăta Gorr, antagonistul acestui sequel, interpretat de Christian Bale. Din ce îmi dau seama, pare o adaptare destul de fidelă a personajului apărut în seria de benzi desenate cu Thor din 2013 (vezi Vol. 1: The God Butcher). Fața minifigurinei seamănă de asemenea destul de bine cu Christian Bale, care, la cum îl știm, probabil a urmat o dietă ambițioasă pentru a semăna leit cu înfometatul măcelar de zei.

Mighty Thor?! Așadar Jane Foster (Natalie Portman) devine Thor în noul film dacă ne luăm după ilustrații. Devine Thor (Chris Hemsworth) nevrednic sau renunță la ciocanul Mjölnir de bunăvoie? Pare destul de încântat să folosească toporul însă. Korg (Taika Waititi) participă și el la aventură, bineînțeles beneficiază și el de un upgrade la garderobă. O altă supriză este King Valkyrie – acesta să fie titlul nobil pe care îl preia Valkyrie (Tessa Thompson) după ce acceptă să conducă New Asgard?

Iată și spatele setului

Setul este plănuit de lansare pe 26 aprilie și cu siguranță îl vei găsi la precomandă la Magazinul Certificat LEGO. Însă ne-ar prinde bine un trailer până atunci fiindcă informațiile divulgate de kitul de construcție ne dă mai multe întrebări decât răspunsuri despre ce ne-a copt regizorul Taika Waititi pentru al patrulea film Thor, ce va avea premiera în cinema abia pe 8 iulie (SUA).

N-am crezut niciodată că voi aștepta cu nerăbdare sosirea unei corăbii vikinge spațiale trasă de doi țapi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.