Ascultă acest articol


Un uriaș în rangul Yautja? Sau un Yautja care s-a lăsat dus de val și și-a modificat corpul pentru a devenii acel vânător, sau pur și simplu doar Asasin?

Îl avem în primire pe Armored Assassin Predator, care și-a făcut apariția în filmul The Predator din 2018 (am ieșit plin de nervi din sala de cinema după ce am văzut abominația asta de film), produs de firma mea preferata de predatori, the one and only NECA. Vă întrebați probabil: “Dacă filmul ți s-a părut nașpa, atunci de ce ai mai luat figurina?” Pentru că are un design interesant și e ceva diferit. Porecla mea pentru el e “Tarzan Predator” că poartă doar chiloți (nu știu care exact denumirea pentru a acoperii bazinul corpului). Pentru mine e ceva diferit, și pentru că face parte din colecția mea, prefer să îi creez eu propria poveste, așa că îl consider ca fiind un Bad Blood Yautja care a încălcat regulile rasei sale și și-a augmentat corpul pentru a deveni THE ULTIMATE HUNTER, fiind mai înalt decât cei din neamul lui și mult mai avansat tehnologic. În ce sens mult mai avansat tehnologic? Ca pe jumatate gol având doar chiloți pe el!

Păi, pielea lui poate forma armură care îl protejează de aproape orice, avea diferite moduri de vizibilitate pentru a-și vedea prada deja implementată în ochi (de aceea nu mai are nevoie de bio-mască), manșete protectoare care pot fi controlate mental și care activează gheara/cuțitul de la mâna dreapta și la mâna stângă poate activa plasma caster (e mic și haios, dar deadly).

Ca și accesorii, precum în film, figurina vine cu micul plasma caster (activat și neactivat) care se conectează pe manșeta mâinii stângi, gheara (bine detaliată și pictată în argintiu) care se conectează la mâna dreapta (așa aș vrea ca NECA să facă asta mai la toate figurinele Predator, că așa e mult mai ușor să schimbi și mâinile decât să ai deja ghearele conectate pe braț), o pereche cu 2 pumni, o pereche cu 2 mâini cu palmele deschise și nu în ultimul rând, un cap interschimbabil în care țipă și arată incredibil!

Detaliile și design-ul, niciun reproș, arată fantastic figurina, mai ales dacă e supus la diferite lumini, umbrele se văd geniale pe el.

Ca și articulații, oh boy, având o înălțime de 12 inch (30.48 cm), e mega articulat, dar, EXISTĂ UN “DAR”… din cauza design-ului din film, are piciorușe în loc de picioare, dar dacă îi găsiți un punct de greutate, figurina nu are probleme în a sta pe loc sau în diferite poziții de luptă, trebuie decât să aveți răbdare dar și grijă. Dacă îl expuneți, vă sugerez stand-uri (de la Neca sau Hasbro) pentru a fi sigur că nu va cădea de pe raft, totuși, e destul de greu.

Atât am avut de spus, figurina o recomand cu drag, chiar dacă nu v-a plăcut filmul The Predator, acest Yautja, e mult mai diferit decâut ceilalți, ah și da, dacă nu vă place versiunea aceasta cu tonalitatea gri (armura activă), NECA îl va relansa în vara aceasta și varianta normală a personajului, având culoarea pielii mai crem așa, acum e după preferințe.

Happy Hunting my fellow Yautjas.

Radu Ionuț

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.