Jocul de acțiune dezvoltat de Kool2Play, Uragun va fi lansat în fază Early Access pe 30 martie 2022. Jucătorii pot vedea cum e să devii un Mech pe cât letal, pe atât de carismatic, aflat în căutarea pilotului său pierdut într-o lume subjugată de mașinării ostile încercând versiunea demo care s-a lansat în cadrul Steam Next Fest, pe 21 februarie.

După mai mulți ani de dezvoltare și o schimbare fundamentală a gameplay-ului în 2021 sub noul Game Director, Fran Avilés (Deep Rock Galactic), Kool2Play este pregătit să dezvăluie mai multe detalii despre Uragun, top-down shooter-ul futurist.

În Uragun jucătorii vor controla un Mech deopotrivă letal și carismatic, care se trezește într-o lume cucerită de un AI corupt. Pornit în căutarea pilotului său, robotul va explora diferite locuri, care mai de care mai spectaculoase inclusiv Barcelona complet abandonată, un Hong Kong recucerit de natură sau munții înzăpeziți ai Americii de Nord. Pentru a supraviețui jucătorii vor trebui să învețe și să adopte stilul de luptă caracterizat de ritmul alert. Odată cu progresia în joc ei vor dobândi acces la noi arme, precum shotguns, auto-rifles sau plasma boomerangs, dar și lansatoare de rachetă, toate upgrade-urile venind la pachet cu nenumărate opțiuni de personalizare.

Iată caracteristicile cheie:

  • Lupte cu ritm alert, care pun la încercare reflexele și abilitățile jucătorilor
  • Niveluri cu design unic, proiectate pentru un nivel crescut de provocare
  • Arme letale și upgrade-uri variate deblocate de progresia în joc
  • Un mech deosebit de detaliat și de letal într-o lume

Demo-ul include pe lângă tutorial și patru misiuni care transportă jucătorii în două biomuri complet diferite.  Astfel, este ce mai bună metodă de a te familiariza cu mecanicele de bază ale jocului, să învețe cum să controleze mech-ul și să guste puțin din povestea campaniei.

Versiunea demo este deja disponibilă pe pagina de Steam a jocului: https://store.steampowered.com/app/724000/Uragun/

Mai multe informații despre joc vă așteaptă pe pagina de Steam a jocului sau pe pagina oficială Kool2Play. Fragmente de gameplay, trailere și alt conținut video pot fă găsite pe canalul de YouTube a jocului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.