Ascultă acest articol

Lansat în 2015 noul Maybach, bazat pe platforma Mercedes S Class, a fost cea mai tacută (cea mai bine izolată fonic) mașină din lume. Varianta scurtă a modelului Maybach (SWB), este o idee mai mare, în comparație cu varianta lungă de S Class (LWB), deci exista ceva diferențe și în forma caroseriei. Este echipată cu un motor în 12 cilindrii și o capacitate de 6 litrii, cu două turbine, acesta producând 523 de cai putere. Prețul pornea de la 165.000 euro și urca considerabil, în funcție de dotările opționale alese.

Autoart (producator de machete auto în miniatură, premium) ne încântă cu acest model produs la scara 1/18. Acesta a fost lansat în 4 variante diferite de culoare, iar noi am revizuit versiunea Light Gold (auriu deschis).

Macheta este produsă din noul material composit (inventat de Autoart), practic un fel de plastic, dar ce le permite să reproducă mult mai exact detaliile reale. Modelul deschide cele patru uși, capota și portbagajul. Direcția este funcțională și poate fi acționată din volan. Balamelele sunt foarte realiste, iar interiorul este mochetat. De asemenea, detaliile interioare sunt de excepție.

Un model foarte detaliat (cum este de așteptat din partea celor de la Autoart) și impunător.

Prețul este în jur de 250 euro, dar acest model poate fi cumpărat uneori cu niște reduceri consistente.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.