Ascultă acest articol

Bazat pe filmul lansat în urmă cu mai bine de 30 de ani, cei de la NECA ne oferă o statuetă de 7 inch / 16.6 cm, reprezentându-l pe Donatello – celebra țestoasă inteligentă din Teenage Mutant Ninja Turtles, într-un pachet atractiv și colorat.

Donatello este realizat în cel mai mic detaliu, de la bandana mov specifică, până la carapace și chiar petele negre de pe pielea verde de țestoasă, nivelul detaliilor este incredibil, mai ales pentru o figurină în acest price range (~25 euro).

Țestoasa este însoțită de staff-ul său, o bandană interschimbabilă, pentru a o putea ține ori pe umărul stâng, ori pe umărul drept, un set de mâini de schimb, precum și cu nelipsita felie de pizza reprezentativă dar și foarte detaliată.

Statueta cu cele 30 de puncte de articulație, dar și stabilitatea, oferă colecționarilor opțiuni nelimitate de posing ceea ce face experiența neașteptat de complexă.

Recomand această statuetă tuturor celor care au copilărit uitându-se la filmul din 1990 și care-și doresc să dețină o parte din copilărie, transpusă excelent într-o statuetă extrem de detaliată la un preț mai mult decât accesibil.

Răzvan Ecxarcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.