BMW M3 CSL – Solido – Prezentare

"Este un model atent reprodus, cu aproape toate elementele distincte ce fac diferența dintre varianta normală și CSL."

0
897
Ascultă acest articol


Lansat în 2003, această ediție specială a legendarului BMW M3, CSL a fost produs în doar 1383 de unități și a fost disponibil în două variante de culoare.

Prin înlocuirea multor elemente de caroserie cu unele confecționate din carbon (inclusiv plafonul, fiind primul plafon din carbon de pe o mașină M), BMW a reușit să scadă 110 kg față de varianta normală.

Greutatea redusă, roțile ușoare, elemente de caroserie ce îmbunătățesc aerodinamica și puterea motorului crescută la 360 de cai. Toate acestea au creat BMW-ul M3 perfect. Dovada clară este prețul acestora. La 19 ani de la fabricație, aceste modele se vând cu aproximativ 100.000 euro.

Daca tot a lansat pe piața varianta de serie anul trecut, Solido nu putea să nu lanseze și CSL. Și bine a făcut! Este un model atent reprodus, cu aproape toate elementele distincte ce fac diferența dintre varianta normală și CSL. Din păcate, dintr-un oarecare motiv, plafonul din carbon lipsește.

Modelul este fabricat din metal, la scara 1/18, plus mici componente din plastic. Direcția funcționează și ușile pot fi deschise.

Deși nu este perfect, pentru aproximativ 200 de lei este cea mai bună variantă. Modelele deja existente pe piață, produse de branduri premium, depașesc prețul de 1200 lei.

Alexandru Ciobanu – AC Statue Collector

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.