Cu noul an şi noul sezon de Rainbow Six Siege au apărut evident şi noi cosmetics. Cei de la Ubisoft au fost de acord să dea acces la cele noi să vedem despre ce e vorba.

Două noi skin-uri Elite intră în joc, una pentru Nomad şi alta pentru Montagne. Cea pentru Nomad a fost prima aşa că o va fi şi prima despre care vorbim. Deşi nu cu mult diferită de skin-ul original îi adăugă un aer de aventură de tip Indiana Jones, Nomad Jones să zicem. Toată uniforma ne duce cu mintea undeva spre Nepal. Chiar aş zice că îmi aduce puţin aminte a Far Cry 4. Armele şi ele au primit skin-uri cu aceeaşi tematică, ceva arta tradiţională de undeva din Asia de Sud. Un mic Chibi cu Nomad Infinite Journey, numele skin-ului, este şi el valabil pentru orice armă. Cel mai interesant lucru despre acest bundle este animaţia de victorie care confirmă aerul acela de explorator. Deşi este o animaţie scurtă, încapsulează tot ceea ce reprezintă Nomad că operator, aventura şi mobilitate.

Cel de-al doilea skin Elite este cu totul şi cu totul altceva. Montagne, Monty pentru prieteni, arată că ceva ieşit din Robocop sau Metal Gear. Mai mult robot decât om sau mai mult exoschelet decât un simplu soldat, Monty poarte culorile albastru de la GIGN din probabil viitorul pe care şi l-au imaginat cei cu Cyberpunk. Montagne Elite este mai Cyberpunk decât mult lucruri din Cyberpunk şi nici măcar nu are de a face cu acel joc. Deşi nu are decât două pistoale, skin-urile oferită sunt în ton cu restul operatorului, albastru cu negru metalizat. Scutul în schimb primeşte un tratament pe măsură operatorului. Parcă este mai impunător. Parcă altfel intri în meci cu un soldat robot decât un simplu operator GIGN. Repet, este un skin impunător. Ceea ce adăuga la toată fantezia Robocop, Metal Gear etc, este animaţia de final unde Robo-Monty opreşte o rază laser cu scutul. Nici un operat în prezent nu trage cu laser, dar cine ştie pe viitor.

Cât despre al 3-lea bundle Cross-Over Rick and Morty ce este de zis în afară de faptul că e cel mai caraghios până acum. Dacă celelalte două, primul cu Sledge şi Smoke în care Smoke este un şobolan hidos şi cel de-al doilea cu Ace şi Thermite în care Ace pare să poarte un onesie cu Mr. Meeseeks nu au fost suficient de ridicole, cu siguranţă un Fuze şi un Doc cu capete mari de Morty şi Rick sunt. Doc primeşte un costum complet de Rick cu un skin pe shotgun nu atât de impresionat şi Fuze este cel mai muşchiulos Morty pe care l-am văzut până acum. Skin-ul de pe mitralieră de 100 de gloanţe este un pic mai ridicol decât de pe shotgun, dar asta pentru cine foloseşte 6P41 în loc de AK pe Fuze.

Este un bundle fun

Este un bundle fun, la fel ca şi celelalte care atestă câteodată la cât de ridicol e Siege în ciuda faptului că toată lumea îl consideră un multiplayer shooter foarte serios, cu un “learning curve” foarte mare. Câteodată Mozzie are un cap în formă de felie de pizza cu googly eyes, altă dată Morty îţi bombe de Fuze în cap. Toate sunt sau au nevoie de un pic de echilibru, nu totul să fie atât de serios, mai adaugă şi puţină culoare şi umor, chiar dacă e vorba de extraterestrul Krombopulos Michael care îţi explodează pereţii către site-ul bombei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.