Ascultă acest articol


În timpul anunțului NVIDIA COMPUTEX 2022 am evidențiat cum RTX continuă să capete teren cu ray tracing cinematic și AI care crește performanța, ambele definind următoarea generație de conținut.

Există acum peste 250 de joucuri și aplicații disponibile cu RTX, dublu față de la ediția de anul trecut COMPUTEX, iar gamerii GeForce continuă să evolueze, cu peste 30% dintre aceștia care dispun de hardware RTX, însumând peste 1 miliard și jumătate de ore de joacă cu RTX ON!

Jocurile sunt cele mai importante la COMPUTEX

NVIDIA DLSS continuă să seteze standardul pentru super resolution cu cea mai bună performanță și calitate a imaginii, și este acum integrat în peste 180 de jocuri și aplicații! La COMPUTEX, DLSS este în jocurile pe care gamerii vor să le joace, cu 12 noi titluri.

DLSS dublează numărul de cadre pe secundă în HITMAN 3

Dezvoltatorii popularului HITMAN 3 anunță că vor adăuga NVIDIA DLSS, reflexii ray-traced opace și umbre ray-traced pe 24 mai. Cu toate opțiunile la maxim și ray tracing pornit, NVIDIA DLSS crește numărul de cadre pe secundă în HITMAN 3 până la dublu la 4K.

Gamerii GeForce pot beneficia și de driverul Game Ready pentru HITMAN de astăzi prin aplicația GeForce Experience. Driverul oferă și cea mai bună experiență în My Time At Sandrock și Sniper Elite 5.

Mai multe jocuri cu DLSS, Reflex și Ray Tracing

Printre alte anunțuri de gaming de la COMPUTEX se numără:

 • F1 22 se va lansa pe 1 iulie cu DLSS, reflexii opace ray-traced, reflexii transparente ray-traced, ocluzie ambientală ray-traced și umbre ray-traced.
 • Icarus va adăuga suport pentru NVIDIA Reflex în iunie, oferind latență scăzută și o experiență mai fluidă.
 • Deep Rock Galactic a adăugat DLSS și NVIDIA DLAA. NVIDIA DLSS oferă gamerilor până la 60% mai multă performanță.
 • Loopmancer va avea suport pentru DLSS și reflexii ray-traced atunci când se va lansa în vară. Cu DLSS pornit, performanța crește cu peste 2X atunci când totul este la 4K cu ray tracing pornit.
 • Warstride Challenges este acum disponibil cu DLSS și NVIDIA Reflex. Cu ambele pornite, vei crește performanța cu până la 2X la 4K și vei reduce lanteța sistemului cu până la 53%.
 • LEAP va avea suport pentru DLSS când se va lansa în Early Access pe 1 iunie. DLSS oferă o creștere a performanței cu peste 2X în joc.
 • Vampire: The Masquerade – Swansong este disponibil acum și primește o creștere a performanței cu DLSS de peste 2X, astfel încât toată plăcile video GeForce RTX seria 30 ating 60 FPS la 4K cu setările la maxim.
 • Raji: An Ancient Epic se lansează pe 24 mai și va beneficia de DLSS cu reflexii ray-traced, ocluzie ambientală ray-traced și umbre ray-traced. NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 3X în 4K, și peste 2X la alte rezoluții, oferind o experiență în Raji: An Ancient Epic în toată gloria sa la 60 FPS.
 • Turbo Sloths se lansează în această vară și va avea suport pentru DLSS, reflexii ray-traced și umbre ray-traced, iar DLSS crește performanța cu până la 2X.
 • Propnight va primi un upgrade la NVIDIA DLSS pe 24 mai, crescând performanța cu până la 85% la 4K.
 • Hydroneer este disponibil acum cu NVIDIA DLSS, și beneficiază de o creștere a performanței cu până la 50%, permițând fiecărui gamer RTX să joace la 4K cu setări maxime la peste 60 FPS.
 • My Time At Sandrock se va lansa pe 26 mai cu NVIDIA Reflex care va reduce latența cu 34%.
 • Ghost a primit deja un upgrade la DLSS, care crește performanța cu până la 70%, permițând fiecărui gamer GeForce RTX să experimenteze Ghost la cea mai bună calitate.
 • Soda Crisis se lansează cu NVIDIA Reflex diseară, cu o îmbunătățire a letenței cu 23%.

De asemenea, NVIDIA conduce și adopția altor tehnologii avansate de gaming precum NVIDIA Reflex, disponibil acum în 38 de jocuri, 22 de monitoare și 45 de mouse-uri. Cu peste 20 milioane de gameri care joacă cu Reflex pornit în fiecare lună, Reflex a devenit una dintre cele mai de succes tehnologii NVIDIA.

Noi laptopuri GeForce RTX pentru gaming și creatori

Laptopurile continuă să capete amploare la COMPUTEX 2022 în timp ce NIVIDA continuă să înregistreze o creștere pentru platformele gaming și Studio. Aceste laptopuri dispun de tehnologii Max-Q de a patra generație, fiind cele mai rapide și cele mai eficiente.

Printre laptopurile GeForce RTX pentru gaming prezentate la COMPUTEX se numără:

 • MSI Raider GE67 HX – cu placă video până la GeForce RTX 3080 Ti
 • ASUS ROG Flow X16 – cu placă video până la GeForce RTX 3070 Ti
 • Gigabyte Aorus 17X – cu placă video până la GeForce RTX 3080 Ti

Printre laptopurile GeForce RTX Studio prezentate la COMPUTEX se numără:

 • ASUS Zenbook și Vivobook – oferind o gamă largă de plăci video GeForce RTX pentru laptop
 • Acer ConceptD 5 și 5 Pro – oferă opțiuni de plăci video pentru laptop până la GeForce RTX 3070 Ti și RTX A5500
 • Lenovo Slim 7i Pro X și 7 Pro X – vin cu placă video GeForce RTX 3050 pentru laptop.

Cu aceste noi adiții și multe altele, numărul de modele de laptopuri cu GeForce RTX a ajuns la peste 180.

Noi produse NVIDIA Reflex, printre care și primul monitor G-SYNC din lume de 500Hz

La COMPUTEX 2022, NVIDIA a continuat să extindă ecosistemul NVIDIA Reflex cu suport pentru o serie nouă de monitoare și mouse-uri Reflex. De notat, ASUS a debutat cu primul monitor G-SYNC de 500Hz, ASUS ROG Swift 500Hz de gaming.

Acest monitor de 500 Hz a fost conceput special pentru esports, folosind un nou „Esports TN panel” pentru claritate maximă în mișcare. De asemenea, dispune și de modul NVIDIA G-SYNC Esports cu suport complet pentru Analizatorul NVIDIA Reflex, care permite utilizatorilor să măsoare latența sistemului atunci când folosesc un mouse NVIDIA Reflex și o placă video GeForce.

De asemenea, Acer a lansat monitorul Predator X28 G-SYNC, în timp ce Cooler Master a prezentat mouse-urile de gaming MM310 și MM730 cu Reflex.

Noi televizoare compatibile G-SYNC cu suport pentru GeForce NOW

În 2021, Philips și NVIDIA au lucrat împreună pentru a livra printre primele televizoare compatibile G-SYNC cu suport HDMI 2.1. COMPUTEX 2022 vine cu adiția a două noi televizoare Philips OLED G-SYNC și cu compatibilitate GeForce NOW.

Funcții pentru creatori îmbunătățite de AI în driverul Studio din mai

Pe lângă laptopurile făcute pentru creatori, beneficiile NVIDIA Studio sunt evidențiate în accelerare software bazată pe AI pentru o serie de aplicații importante. Printre aceste funcții se numără Depth Map, Object Mask Tracking și Surface Tracking în Blackmagic Design DaVinci Resolve 18.

Printre alte accelerări și suport se numără Adobe Substance 3D Modelere, Topaz Lab Gigapixel AI 6.1, Marmoset Toolbag 4.04 și Reallusion iClone 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.