Lansat pentru o perioadă de două săptămâni, sezonul reducerilor de vară, Samsung Summer Festival, a debutat pe Samsung.com pe 13 iunie 2022, oferind o serie de oferte exclusive la cea mai recentă tehnologie Samsung – de la dispozitive mobile, până la televizoare și electrocasnice – pentru a sărbători vara cu stil.

Dispunând de cele mai bune oferte realizate vreodată pentru dispozitivele premium, precum pachetul promoțional Galaxy S22 Ultra, 128 GB + Galaxy Buds Pro Black, la preț de S22 Ultra, acestea vor fi valabile pentru o perioadă limitată de timp, până la epuizarea stocurilor, ceea ce înseamnă că nu există un moment mai potrivit pentru a vă face upgrade la telefon, a vă amenaja bucătăria cu un frigider nou sau pentru a pune mâna pe cel mai recent monitor, care să vă ducă experiența de joc la nivelul următor.

Samsung Summer Festival va include oferte variate, de la pachete în ediție limitată cu cel mai bun raport calitate/preț, până la reduceri de preț la produse. Utilizatorii europeni pot găsi chiar acum toate ofertele live pe Samsung.com.

Cumperi mai mult, economisești mai mult – reducere de până la 20% la pachete formate din 2 sau 3 produse din gama de electrocasnice selectate. Toate ofertele mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.