Ascultă acest articol

Artistul 3D Jae Solina, aka JSFILMZ vine În NVIDIA Studio săptămâna aceasta pentru a împărtăși cum a create scurtmetrajul Cyberpunk într-o singură zi, folosind NVIDIA Omniverse și plăci video RTX.

Pentru că a lucrat cu mai multe aplicații 3D conectate de omniverse, JSFILMZ a reușit să câștige nenumărate ore de randare, descărcare, convertire, reupload și multe altele. „Este incredibil că pot să fac toate aceste lucruri, chiar și de acasă”, a spus acesta.

În decursul (scurtului) proiect, JSFILMZ a folosit asset-uri din librăria de materiale NVIDIA MDL, Reallusion actorcore, și magazine de conținut. Aproape toată munca a fost făcută folosind aplicația Omniverse Machinima, Reallusion iClone Connector și Blackmagic DaVinci Resolve.

Combinația de software NVIDIA Studio și hardware l-a ajutat pe JSFILMZ să atingă detalii fotorealiste în scurtmetrajul Cyberpunk. Alți artiști 3D pot căuta playlist-ul de YouTube al lui JSFILMZ despre tutoriale NVIDIA Omniverse. JSFILMZ predă fluxuri de lucru 3D creative, specializate în NVIDIA Omniverse și Unreal Engine 5 pe canalul de YouTube și prin cursuri pe Udemy.

Află mai multe despre JSFILMZ și scurtmetrajul Cyberpunk din postarea de blog NVIDIA Studio din această săptămână: https://blogs.nvidia.com/blog/2022/06/21/in-the-nvidia-studio-june-21/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.