Samsung Electronics lansează un scurtmetraj inspirat de serialul ,,Stranger Things”, filmat cu Galaxy S22 Ultra

0
529
Ascultă acest articol


Samsung Electronics Co., Ltd. lanseaza azi Make STRANGER Nights Epic, un scurtmetraj – tribut pentru serialul ,,Stranger Things”, care pune in evidenta capabilitatile avansate de Nightography ale camerei telefonului Galaxy S22 Ultra. Scurtmetrajul este rezultatul parteneriatului dintre Samsung si Netflix si este disponibil pe canalele de social media ale Samsung.

Tema scurtmetrajului nu a fost aleasa intimplator, ea asigura un fundal potrivit pentru a expune atuul Galaxy S22 Ultra – capabilitatile avansate de Nightography.  In sezonul patru din ,,Stranger Things”, pe timpul noptii se deschide un portal spre o lume extraordinara, iar S22 Ultra reuseste sa recreeze in scurtmetraj atmosfera din ,,Stranger Things.  Astfel, Make STRANGER Nights Epic spune o poveste in stil cinematic si arata cum tehnologia Galaxy are capacitatea de a a capta ceea ce altfel nu ar fi vizibil in intuneric.

Making Nighttime Epic

In Make STRANGER Nights Epic, personajul principal isi pune telefonul Samsung Galaxy S22 Ultra in buzunarul de la spate, in timp ce merge pe bicicleta spre un prieten, la o petrecere la care ar urma sa vizioneze Stranger Things 4. Pe drum, camera video a telefonului se activeaza din greseala si surprinde tot ce sta ascuns in spatele personajului principal, in The Upside Down. Toata filmarea pe verticala este realizata cu Samsung Galaxy S22 Ultra.

Scurtmetrajul evidentiaza capabilitatile avansate de Nightography ale Galaxy S22 Ultra, prevazut cu o camera principala de 108MP si un senzor sustinut de inteligenta artificiala avansata, cu pixeli mari de 2.4um, care pot capta mai multa lumina si asigura claritate imbunatatita a imaginii, indiferent daca este zi sau noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.