Ascultă acest articol

Îți spuneam de curând de noul act din VALORANT, însă pe lângă noutățile anunțate săptămâna trecută, Riot Games a creat și Crossover Event Pass, un pass cu recompense speciale care va fi valabil 3 săptămâni, de astăzi până pe 13 iulie. Noul Pass este gratuit și are 7 niveluri care oferă două titluri de jucător (“Dimensional” și “Double Agent”), trei cărți de jucător (Omen, Killjoy & Raze și VALORANT Legion) și 20 de puncte Radianite.

 

Plecând de la noutățile aduse de acest Pass, Riot Games a creat și 5 benzi desenate realizate în colaborare cu mai mulți artiști de top precum Jim Lee, directorul de creație al DC Comics, sau Amanda Conner, ilustratoarea Marvel Comics.

“Scopul principal a fost acela de a crea câteva vizualuri pentru a susține povestea, care a fost inspirată de harta Pearl în sine […].  Cred că cea mai mare provocare a fost responsabilitatea. Însă fiecare artist cu care am vorbit a fost fie foarte entuziasmat de proiect, fie deja familiarizat cu lumea pe care o construim în VALORANT.”, a spus Mike Berry, Director video la Riot Games.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.