Ai curaj să te plimbi prin Upside Down? Este provocarea pe care Netflix o lansează participanților ediției de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania și, bineînțeles, fanilor celebrului serial Stranger Things. Până la finalul festivalului, pe 26 iunie, aceștia vor avea acces gratuit la 14 biciclete cu care se pot deplasa oriunde în Cluj. Practic, cei care au o acreditare în cadrul festivalului, pot închiria fără un cost adițional o bicicletă pe care o pot folosi pentru a ajunge mai repede la proiecțiile și evenimentele TIFF.

Cele 14 biciclete sunt plasate în Piața Unirii din Cluj, în cadrul unei instalații care recreează o parte din atmosfera Stranger Things. Astfel, cei care vor ajunge acolo au posibilitatea de a se fotografia și de a fi parte din una dintre scenele serialului. Instalația transpune una dintre cele mai iconice scene din Stranger Things și ilustrează cele patru personaje care urmează să intre în orașul Hawkings pe biciclete.

Ideea a pornit de la nevoia de a avea o variantă de transport alternativ pe parcursul festivalului, dar și de a oferi publicului TIFF o experiență Upside Down. Astfel, Netflix oferă participanților festivalului o opțiune verde, integrând și oportunitatea de a lua contact cu universul Stranger Things.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.