Philips 34E1C5600HE: un monitor puternic pentru business și divertisment

0
420
Ascultă acest articol


Un nou model se alătură portofoliului extins de monitoare Philips, unul care ar trebui să îndeplinească noile standarde pentru apelurile video: Philips 34E1C5600HE.

Noul monitor este conceput pentru a răspunde nevoilor și provocărilor specifice stilului de lucru hibrid, permițând utilizatorilor să fie la fel de productivi când lucrează de acasă ca și când ar fi la birou. Bogat în caracteristici, modelul Philips 34E1C5600HE oferă tot ceea ce necesită mediul de lucru la distanță și chiar mai mult, totul într-un pachet elegant și atractiv.

Caracteristici cheie

  • Panou VA LCD de 34 inch (86,36 cm) cu unghiuri largi de vizualizare
  • Rezoluție CrystalClear UltraWide Quad HD (3440 x 1440)
  • Tehnologie USB de tip C pentru conexiuni cu un singur cablu
  • Cameră web integrată de 5 MP cu microfon cu anulare a zgomotului pentru o comunicare optimă
  • Difuzoare stereo încorporate pentru conținut multimedia bogat
  • MultiView pentru conectivitate fără probleme cu mai multe dispozitive
  • Modul LowBlue și tehnologia Flicker-free pentru protecția ochilor

“Monitorul Philips 34E1C5600HE este soluția ideală pentru lucrul de acasă. Acesta conține tot ceea ce au nevoie angajații de astăzi pentru a profita la maximum de această nouă realitate de lucru, fie că este vorba de calitatea imaginii, colaborare, securitate, conectivitate sau confort.”, precizează Carlos Sanchez, Senior Product Manager pentru MMD Monitors & Displays în Europa.

Un singur monitor – multiple scenarii de utilizare

Philips 34E1C5600HE are caracteristici pentru toate profesiile, de la domenii orientate spre grafică, cum ar fi fotografia și CAD-CAM, până la domenii care folosesc cifrele, cum ar fi contabilitatea și finanțele. Cu panoul său de înaltă performanță de 34 inch, rezoluția CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 și tehnologia Ultra Wide-Color, acest monitor oferă o experiență vizuală vibrantă și satisfăcătoare. Unghiurile largi de vizualizare de 178°/178° combinate cu un format generos 21:9 au ca rezultat o productivitate mai mare, cu mult spațiu pentru aplicații alăturate, foi de calcul mari și o comunicare confortabilă cu colegii de muncă.

Dincolo de performanțele sale vizuale remarcabile, monitorul echipează profesioniștii care lucrează de acasă cu funcții convenabile și inteligente pentru a le susține concentrarea și productivitatea. Videoconferințele sunt acum un pilon de bază al muncii la distanță, iar acest monitor oferă calitatea, fiabilitatea și securitatea pe care le caută utilizatorii. O cameră web încorporată de 5 MP, certificată pentru Windows Hello, oferă imagini de înaltă calitate, în timp ce un microfon cu anulare a zgomotului și difuzoarele integrate de 5 wați asigură comunicații clare și o interacțiune optimă. Comutatorul fizic al camerei asigură confidențialitatea utilizatorului atunci când nu este utilizată.

Flexibilitatea conectivității este o necesitate absolută la locul de muncă, indiferent unde se află acesta, motiv pentru care Philips 34E1C5600HE include o serie de caracteristici convenabile pentru cei care desfășoară mai multe sarcini. De exemplu, tehnologia MultiView le permite utilizatorilor să lucreze cu mai multe dispozitive simultan. Conectorul USB-C cu livrare de energie oferă o soluție simplă, cu un singur cablu, pentru încărcare și transfer de date rapid.

Pe lângă toate aceste caracteristici, utilizatorii Philips 34E1C5600HE pot fi siguri că și confortul lor fizic este luat în considerare, datorită modului LowBlue Mode și a tehnologiei FlickerFree, prietenoase cu ochii și a standului ergonomic ce se reglează pe 3 axe, combinate cu reglarea înălțimii și a înclinării standului, care favorizează postura.

 Preț și disponibilitate

Philips 34E1C5600HE va fi disponibil incepând cu luna iulie la prețul de 3059 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.