Noutățile lunii august 2022 la Disney+

She-Hulk, Andor, Prey și altele!

0
1556
Ascultă acest articol


Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Acest articol include informări lunare cu privire la filmele și serialele originale ce se lansează, cele mai noi episoade și cele mai recente filme de succes care se alătură serviciului în România. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că disponibilitatea filmelor și serialelor poate varia în funcție de țară și se poate modifica. Datele de mai jos sunt corecte la momentul transmiterii acestui material de către Disney+ România.

Datorită funcției Control Parental, abonații se pot asigura că Disney+ rămâne o experiență de vizionare potrivită pentru toți membrii familiei. Astfel, adultii pot stabili limite de acces la conținutul destinat acestora și pot crea profiluri protejate prin parole.

Știați că:

• Puteți face un maraton de filme Predator. Premiera filmului Prada este un motiv în plus să revedeți toate producțiile din această serie.
• O nouă serie pentru fanii Star Wars ajunge la Disney+: L-ați văzut în Rogue One: O poveste Star Wars. Cassian Andor se întoarce.
• Cea mai nouă superproducție de la Pixar, filmul Lightyear ajunge la Disney+: Din 3 august, abonații se pot bucura de ultimele aventuri ale lui Buzz Lightyear, dar și de cele patru filme Povestea Jucăriilor și de îndrăgita serie de scurtmetraje Întrebările lui Furchi.

Noutățile lunii august 2022:

1. LIGHTYEAR – FILM – DIN 3 AUGUST

Produs de Disney și Pixar, filmul prezintă povestea originii lui Buzz Lightyear, eroul care a inspirat jucăria cu același nume – și îl urmărește pe legendarul Space Ranger într-o aventură intergalactică, alături de ambițioșii recruți, Izzy, Mo și Darby, și de robotul său de companie Sox. În timp ce acest echipaj pestri  se îmbarcă în cea mai dificilă misiune de până acum, ei trebuie să înve e să lucreze în echipă pentru a scăpa de maleficul Zurg și de armata sa de robo i obedien i care nu sunt niciodată prea departe.

2. PRADA [PREY] – FILM ORIGINAL – DIN 5 AUGUST

În cel mai nou film din seria Predator, acțiunea este plasată în lumea Națiunii Comanche în urmă cu 300 de ani. „Prada” este povestea nespusă a unei tinere femei, o războinică feroce și foarte iscusită, crescută printre cei mai cunoscuți vânători care au cutreierat Marile Câmpii. Atunci când pericolul îi amenință tabăra, ea luptă să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și, cu care în cele din urmă, se confruntă, se dovedește a fi un prădător
extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal tehnic avansat, ceea ce duce la o luptă crudă și terifiantă între cei doi adversari.

3. LEGO RĂZBOIUL STELELOR – EDIȚIE SPECIALĂ DE VARĂ [LEGO STAR WARS SUMMER VACATION] – ANIMAȚIE – DIN 5 AUGUST

Finn a organizat o vacanță surpriză pentru prietenii săi la bordul Navei Galactice Halcyon!
Planul lui Finn o ia în scurt timp pe arătură atunci când acesta se separă de grup. Singur
pe Halcyon, Finn se întâlnește cu trei spirite ale Forței – Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker și Prințesa Leia, care împărtășesc fiecare propriile povești surprinzătoare despre vacanțele lor eșuate.

4. EU SUNT GROOT [I AM GROOT] – SERIAL ORIGINAL DISNEY+ – DIN 10 AUGUST

Nimeni nu poate păzi galaxia de acest micuț neastâmpărat! Așa că pregătește-te ca micuțul Groot să fie în centrul atenției în propria sa colecție de scurtmetraje, în zilele sale de glorie în care a dat de bucluc – printre stele. Cinci scurtmetraje originale “Eu sunt Groot”, cu mai multe personaje noi și neobișnuite, îl au ca protagonist pe micuțul preferat al tuturor, micul Groot, dublat de Vin Diesel, care îi dă voce lui Groot în franciza “Gardienii Galaxiei”.

5. SHE-HULK: AVOCATA APĂRĂRII [SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW] – SERIAL ORIGINAL DISNEY+ – DIN 17 AUGUST

În „She-Hulk: Avocata apărării” de la Marvel Studios, Jennifer Walters – o avocată specializată în procese care implică supraoameni – trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani, care, întâmplător, devine și un uriaș de 2 metri, verde și cu superputeri.

6. ANDOR – SERIAL ORIGINAL DISNEY+ – DIN 31 AUGUST

Seria “Andor” explorează o nouă perspectivă din universul Star Wars, concentrându-se pe călătoria lui Cassian Andor pentru a descoperi cum poate să schimbe lucrurile. Serialul prezintă povestea rebeliunii izbucnite împotriva Imperiului și modul în care oamenii și planetele se implică. Este o epocă plină de pericole, înșelăciuni și intrigi, în care Cassian va porni pe un drum destinat să-l facă un erou rebel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.