The Sandman – Trailer și afiș oficiale, lansate la San Diego Comic Con

The Sandman are premiera globală vineri, 5 august, doar pe Netflix.

0
370
Ascultă acest articol

Trailerul oficial al THE SANDMAN a fost lansat duminică, 24 iulie, în timpul unui panel live în cadrul San Diego Comic Con. La Panel au participat actorii Tom Sturridge (he/him), Gwendoline Christie (she/her), Vivienne Acheampong (she/her), Boyd Holbrook (he/him), Kirby Howell-Baptiste (she/her), Mason Alexander Park (they/them), Jenna Coleman ((she/her), Vanesu Samunyai ((she/her), Patton Oswalt (el/el), precum și creatorul/producătorul executiv Neil Gaiman (he/him) și showrunnerul/producătorul executiv Allan Heinberg (he/him).

Când Sandman, alias Stăpânul Viselor – o ființă cosmică puternică ce poate controla visele – este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de peste un secol. Acum, el trebuie să călătorească prin diferite lumi și linii temporale pentru a remedia haosul pe care l-a provocat absența lui.

Sinopsis:

O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, el trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

Bazat pe îndrăgita și premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, THE SANDMAN este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice. Adaptat de Gaiman, care este și producător executiv. Realizatori: Allan Heinberg și David S. Goyer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.