Razer a lansat două ediții noi ale scaunului de gaming Razer Enki Pro cu scopul de a extinde gama: Razer Enki Pro Williams Esports Edition și Razer Enki Pro Koenigsegg Edition. Anunțat în premieră la RazerCon 2021, Razer Enki Pro dispune de capitonare de top din material Alcantara®, un spătar bazat pe două tipuri de material cu densități diferite și o tetieră magnetică din spumă cu memorie.

Razer Enki Pro este echipat și cu un comutator care controlează gradul de înclinare a spătarului, cu finisaje din fibră de carbon și a fost conceput pentru a oferi o distribuite optimă a greutății, cu suport al umerilor de 100 grade și suport lombar încorporat pentru a încuraja adoptarea unei posturi neutre în timpul folosirii.   Șezutul ultra lat de 21” oferă și el un sprijin îmbunătățit pentru corp pe durata sesiunilor prelungite de joacă sau de muncă, reducând considerabil oboseala resimțită.

Razer Enki Pro Williams Esports Edition: Un adevărat tron pentru fanii Esports Racing

Pentru a comemora parteneriatul de succes dintre Razer și Williams Esports început în 2018, noul Razer Enki Pro Williams Esports Edition a fost construit folosind culoarea albastră, emblematică echipei. Fanii organizației care are un rol cheie în F1, dar și în cursele de esports în cadrul a nouă jocuri diferite, dispun acum de un adevărat tron care să exprime sprijinul pentru echipa lor preferată. Scaunul de gaming suprem oferă confort pe durata întregii zile și le permite utilizatorilor să mențină o postură corectă de la începutul curselor până la câștigarea acestora

“Razer este unul dintre pionierii esports cu produse renumite la nivel  mondial, un brand recunoscut care a construit o comunitate de fani devotați”, a declarat Steven English, Directorul diviziei Esports din cadrul Williams Racing. “Suntem deosebit de încântați de ediția specială Williams Esports a scaunului de gaming Razer Enki Pro, care nu doar că reprezintă brandul nostru, dar este un omagiu adus întregii comunități de fani.”

Razer Enki Pro Koenigsegg Edition: Înaintea competiției

Aliniat cu istoria Koenigsegg de inovație în domeniul industriei auto, Razer Enki Pro a fost ales scaunul de gaming pentru ediția oficială a brandului. Razer Enki Pro Koenigsegg Edition este rezultatul parteneriatului anunțat anul trecut dintre Razer și brandul cunoscut pentru bolizii săi impresionanți, și include elemente vizuale inspirate de popularul model Koenigsegg Regera. Scaunul a fost conceput folosind culoarea galbenă reprezentativă Koenigsegg, logoul brandului amplasat pe partea frontală și emblema de tip scut pe partea din spate.

“Koenigsegg se află în căutarea continuă a următoarei inovații care să extindă limitele performanței,” a declarat Halldora von Koenigsegg, Chief Operating Officer al Koenigsegg Automotive AB. “Vedem același efort meticulos și constant și din partea Razer pentru a dezvolta cele mai bune echipamente pentru gameri. Razer Enki Pro este cel mai bun scaun de gaming, care oferă maximum de confort și suntem mândri că am putut colabora pentru a realiza un scaun unic care poartă un design inspirat de brandul nostru,.”

Razer Enki Pro este scaunul de gaming ce oferă confort maxim pe tot parcursul zilei, iar acum este disponibil și în edițiile oficiale Williams Esports și Koenigsegg. Disponibil acum exclusiv pe Razer.com și în magazinele RazerStores din anumite țări.

PREȚURI:

  • Razer Enki Pro Williams Esports Edition: 1499 Euro
  • Razer Enki Pro Koenigsegg Edition: 1499 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.