Razer a lansat două noi mouse mat-uri de gaming de dimensiuni generoase: Razer Strider Chroma și Razer Goliathus Chroma 3XL.

Razer Strider Chroma

Fiind un mouse mat hibrid care combină suprafața rigidă cu materialul textil,  Razer Strider Chroma oferă o experiență de glisare lină, asigurând mișcări rapide și precise. Cu dimensiuni de 900mm x 370mm și o grosime de 4mm, mouse mat-ul de dimensiuni sporite oferă destul spațiu pentru amplasarea tastaturii și a mouse-ului pe acesta. Baza este proiectată să prevină alunecarea accidentală, fiind partea de jos fiind proiectată cu șanțuri ce sporesc aderența. Strider Chroma este rezistent la apă și la șifonare, garantând un grad de fiabilitate ridicat și o suprafață netedă pentru un control precis.

Razer Strider Chroma este primul mouse mat hibrid de gaming din lume echipat cu nu mai puțin de 19 zone de iluminare pentru un grad de personalizare fără egal. Bazat pe tehnologia Razer Chroma™ RGB, zonele de iluminare pot reda peste 16,8 milioane de culori și nenumărate efecte de iluminare, inclusiv sincronizarea dinamică cu peste 200 de jocuri video compatibile Chroma.

Pentru mai multe informații despre Razer Strider Chroma, vizitați această pagină.

Razer Goliathus Chroma 3XL

Pentru jucătorii aflați în căutarea unui mouse mat de dimensiuni și mai generoase, Razer Goliathus Chroma 3XL se laudă cu o suprafață de 1200mm x 550mm și o grosime de doar 3.5mm.  Cel mai popular mouse mat Razer din material textil este disponibil acum și în mărimea 3XL, acoperind astfel întregul birou, lucru ideal pentru cei care utilizează setări de DPI mai reduse sau au nevoie de mai mult spațiu de manevră.

Cu o suprafață textilă micro-texturată, noul mouse mat garantează înregistrarea precisă chiar și a celor mai fine mișcări de mouse. Acest aspect se traduce într-un avantaj important, pentru că oferă condițiile ideale pentru a atinge echilibrul dintre viteză și control. Optimizat pentru toate setările de senzitivitate și pentru toate tipurile de senzori, Razer Goliathus Chroma 3XL oferă control deplin atât pentru mouse-uri cu senzor optic, cât și pentru cele cu laser. Având o bază de cauciuc deosebit de aderentă, mouse mat-ul va rămâne nemișcat chiar și pe durata celor mai intense confruntări.

Utilizatorii se pot bucura de libertate maximă de personalizare datorită tehnologiei Razer Chroma RGB, care poate reda peste 16,8 milioane de culori și nenumărate efecte de iluminare, inclusiv efecte dinamice sincronizate cu anumite jocuri, oferind astfel o experiență deosebit de captivantă în cadrul celui mai mare ecosistem RGB din lume.

Pentru mai multe detalii despre Razer Goliathus Chroma 3XL, vizitați această pagină.

Razer Strider Chroma este primul mouse mat hibrid din lume cu tehnologia Razer Chroma RGB și cu dimensiuni extinse. Razer Goliathus Chroma 3XL este un mouse mat de gaming din material textil cu tehnologie Razer Chroma RGB și dimensiuni deosebit de generoase, 3XL.

Disponibile acum – Strider Chroma și Goliathus Chroma 3XL: Exclusiv pe Razer.com și în magazinele RazerStore la prețurile Strider Chroma: 159,99 Euro, respectiv Goliathus Chroma 3XL: 119,99 Euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.