Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. SĂPTĂMÂNA 15 – 18 august 2022: o invitație de două persoane la film orice film rulează în perioada 22 – 25 august.

Răspunsul la întrebare: Cineplexx

Câștigător: Ionescu Ada

Tot ce trebuie să faceți este să completați mai jos la comentarii numele și prenumele din C.I. și o adresă validă de mail, filmul pe care vreți să-l vedeți și locația și să ne spuneți:

LA CE CINEMATOGRAF SUNT DISPONIBILE INVITAȚIILE ACESTUI CONCURS?

Cum aflu dacă am câștigat?

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, aici. Invitațiile se ridică pe loc de la casa de bilete a cinematografelor unde este necesar să prezentați C.I..

Cum ridic invitațiile și unde le pot folosi?

Invitațiile se ridică direct de la casa de bilete de la cinematografele Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș și se folosesc pe loc. Invitațiile sunt valabile la filmul ales de către câștigător, care rulează în perioada menționată (timp de o săptămână).

În ce perioadă pot folosi invitațiile și unde sunt valabile?

Este o invitație de două persoane și e disponibilă la filmul ales de către câștigător care rulează în perioada menționată la Cineplexx unde aveți și programul proiecțiilor în cele 4 locații. Perioada de valabilitate a invitațiilor este de o săptămână.

Atenție ! Regulament:

 1. Invitația va fi valabilă doar pentru spectacolele la care există minim un bilet achiziționat!
 2. Respectați regulile de siguranță impuse de cinematograf.
 3. Invitațiile sunt disponibile doar la filmul ales de câștigător, cu excepția avanpremierelor și la sălile VIP.
 4. În cazul proiecțiilor 3D, costurile ochelarilor vor fi suportate de către căștigători.
 5. Conform noilor reglementări GDPR vă informăm că mail-ul furnizat la comentarii nu este făcut public, iar numele nu este folosit în niciun scop fără consimțământul participantului la concurs. Atât numele cât și adresa de mail al celor doi câștigători vor ajunge numai la cinematograful unde sunt valabile invitațiile, pentru confirmare și nu răspundem de cum utilizează acesta informațiile mai departe.

Prin participarea la concurs sunteți de acord cu acest regulament. Mulțumim.

Succes! *Dacă aveți nelămuriri așteptăm un mail de la voi (adresa o găsiți în partea de jos a site-ului.)

30 COMENTARII

 1. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Sibiu, Satu -Mare ,Târgu -Mureș și Băneasa si Titan, din București. Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa, la filmul Trenul Asasinilor.

 2. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Sibiu, Satu -Mare, Târgu -Mureș și Băneasa si Titan București. Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa, la filmul Trenul Asasinilor.

 3. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu si Târgu-Mureș. Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa la filmul Nope.

 4. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Baneasa si Titan din Bucuresti, Satu-Mare, Sibiu si Targu-Mures. As dori sa merg la Cineplexx Baneasa

 5. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.Doresc sa vad filmul Bestia la Cineplexx Titan.

 6. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  As vrea sa vizionez – DUPĂ CE AM GĂSIT FERICIREA – Cineplexx Titan

 7. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Sibiu, Satu -Mare, Târgu -Mureș și Băneasa si Titan București. Doresc sa merg la Cineplexx Titan, la filmul Trenul Asasinilor.

 8. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Băneasa și Titan din București, Satu-Mare, Sibiu si Târgu-Mureș. Doresc sa merg la Cineplexx Baneasa la filmul Nope.

 9. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la Cineplexx Titan la filmul Acolo unde canta racii.

 10. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la Cineplexx Titan la filmul Acolo unde canta racii.

 11. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la Cineplexx Baneasa la filmul Bestia.

 12. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la Cineplexx Baneasa la filmul Acolo unde canta racii.

 13. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.Doresc sa vad filmul Bestia la Cineplexx Titan.

 14. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc sa vad filmul Bestia la Cineplexx Baneasa.

 15. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  Doresc sa vad filmul “Acolo, unde, canta racii” – Cineplexx Titan

 16. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la Trenul Asasinilor, pe 22 August, ora 18:50, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 17. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș
  As dori sa merg la filmul NU la Cineplexx Baneasa.

 18. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la Cineplexx Baneasa la filmul Acolo unde canta racii.

 19. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la Cineplexx Baneasa la filmul Acolo unde canta racii

 20. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Baneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. As vrea sa merg la Cineplexx Baneasa la filmul Bestia

 21. Răspuns: Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș

  Film: Top Gun Maverick
  Locatie: Cineplexx Titan

 22. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc sa vad filmul Nope la Cineplexx Baneasa.

 23. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

  Film: Top Gun Maverick, locatie Cineplexx Titan

 24. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc sa vad filmul Nu la Cineplexx Baneasa.

 25. Invitațiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Doresc sa vad filmul Nu la Cineplexx Baneasa.

 26. Invitatiile sunt disponibile la cinematografele Cineplexx.
  As dori sa merg la Trenul Asasinilor, pe 22 August, ora 18:50, la cinematograful Cineplexx Titan Bucuresti.

 27. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.Doresc sa vad filmul Bestia la Cineplexx Titan.

 28. Invitatiile sunt valabile la Cineplexx Titan și Băneasa din București, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.Doresc sa vad filmul Bestia la Cineplexx Titan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.