Ascultă acest articol

Huawei Consumer BG vine, alături de AppGallery, la ComicCon, unde vor putea fi vizitați de pasionații de gaming și de iubitorii de gadgeturi la standul A13. Evenimentul se desfășoară în perioada 26-28 august la Romexpo. La standul Huawei & AppGallery, gamerii se pot bucura de jocurile preferate pe telefoanele HUAWEI P50 și Nova 9 SE, precum și pe monitoarele de gaming HUAWEI MateView 34”. Vizitatorii ComicCon pot vedea și testa produsele Huawei aflate la standul de prezentare, precum: tableta HUAWEI MatePad Paper, telefonul HUAWEI Nova 9, laptopul HUAWEI MateBook D16, monitorul de gaming HUAWEI MateView GT 27” și routerul HUAWEI WiFi Mesh 3.

Participanții la eveniment se pot distra la standul Huawei jucând popularul joc Angry Birds pe un ecran interactiv de mari dimensiuni. În plus, vizitatorii pot instala AppGallery, magazinul de aplicații al Huawei, unde se vor bucura de 10% Cash-Back și un cupon de până la 50% reducere pentru jocuri de strategie, precum: Evony: The King`s Return, Guns of Glory: The Man In The Iron Mask și Lords Mobile, dar și pentru jocuri de acțiune cum ar fi: FreeFire, PUBG și World of Tanks – Blitz. De asemenea, AppGallery oferă și o reducere de 20 de lei pentru o tranzacție de minim 40 de lei la jocurile din campania de vară.

„Ne dorim ca vizitatorii care vor veni la ComicCon să se bucure de experiența de utilizare oferită atât de device-urile Huawei, cât și de AppGallery, principalul nostru canal de descărcare a aplicațiilor într-un telefon Huawei. Vrem să venim cât mai aproape de utilizatorii noștri, într-un mediu plăcut pentru iubitorii de gaming și de tehnologie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a deveni mai familiari cu tot ce înseamnă Huawei și universul aplicațiilor care ne fac viața mai ușoară.”, a spus Sharon Ren, Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

ComicCon este un eveniment care se adresează iubitorilor de gaming și tehnologie, comic books, filme, seriale TV, cosplay, manga și anime. Evenimentul a strâns în jur de 52.000 de vizitatori în 2019 și aproximativ 48.000 în 2018. Printre vedetele care vor fi prezente la eveniment anul acesta se numără Graham McTavish, cunoscut din serialele Outlander, Lucifer și The Witcher, Clive Standen, care a jucat în Vikings, Taken și Doctor Who, precum și Kevin McNally, actor din filme precum The Crown, Dr Who și Pirates Of The Caribbean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.