joiaGFN aduce mai mult decât jocuri populare

0
475
Ascultă acest articol


În această ediție din joiaGFN continuăm să ne ținem de promisiunea pe care am facut-o de a livra tot ce e mai bun membrilor GeForce NOW. Noi jocuri populare? Bifat. Recompense exclusive? Bifat. Noi funcții? Bifat, bifat, bifat.

Iată la ce se pot aștepta membrii GeForce NOW săptămâna aceasta:

  • Saints Row, noul reboot al clasicei francize este acum disponibil pe GeForce NOW
  • Intră în lumea imensă din Genshin Impact cu controale tacticle pe dispozitive mobile pentru membrii GeForce NOW care se joacă pe telefon sau tabletă.
  • Disponibil pe GeForce NOW este și cel mai mare update al anului din Genshin Impact, versiunea 3.0 „The Morn a Thousand Roses Brings”, care aduce o nouă națiune de explorat și personaje Dendro de recrutat pentru prima data.
  • Nu ai suficienți dragoni? Săptămâna aceasta membrii pot beneficia de o recompense exclusivă pentru un „Emblazoned Dragon Throne„ în Guild Wars 2, gratuit pentru o perioadă scurtă de timp.

Toate acestea + 13 noi jocuri disponibile săptămâna aceasta pe GeForce NOW:

Iar cu  abonamentul RTX 3080, membrii se pot bucura de toate funcțiile din joiaGFN, cu latență ultra-scăzută, servere RTX 3080 dedicate, sesiuni de joacă de 8 ore și cel mai nou update prin care utilizatorii se pot juca direct din Chrome sau Edge pe PC la 1440p și 120 FPS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.