Cumperi GeForce RTX, primești Marvel’s Spider-Man Remastered pentru PC

0
490
Ascultă acest articol


NVIDIA anunță astăzi că pentru o perioadă limitată, gamerii care vor cumpăra anumite desktopuri sau laptopuri cu GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti sau plăcile video individuale, de la partenerii participanți, vor primi o copie digitală a jocului Marvel’s Spider-Man Remastered ca parte a bundle-ului ‘Marvel’s Spider-Man Remastered  GeForce RTX PC.

Cumpără GeForce RTX și primești Marvel’s Spider-Man Remastered

Marvel’s Spider-Man Remastered beneficiază de efecte ray-traced și NVIDIA DLSS care accelerează performanța. Cu puterea nucleelor RT GeForce RTX și a lui NVIDIA DLSS, plăcile video GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090 și 3090 Ti livrează cea mai bună experiență cu grafică spectaculoasă și 120 FPS+.

Dacă deja beneficiezi de un număr crescut de cadre pe secundă, poți alege să pornești NVIDIA DLAA, un mod anti-aliasing bazat pe AI pentru utilizatori care au suficientă performanță și care vor o calitate mai mare a imaginii. DLAA folosește aceeași tehnologie dezvoltată pentru DLSS, dar funcționează pe rezoluție nativă pentru a maximiza calitatea imaginii. Cu NVIDIA DLAA, Marvel’s Spider-Man Remastered va fi și mai detaliat.

RTX ON! Pentru a experimenta aventurile lui Spider-Man la cea mai bună calitate

Dacă joci Marvel’s Spider-Man Remastered pe o placă video GeForce RTXdesktop sau laptop cu GeForce RTX, vei experimenta acest joc incredibil, îmbunătățit cu NVIDIA DLSS, NVIDIA DLAA și efecte ray-traced îmbunătățite. Jocul va rula cel mai rapid pe GeForce RTX, datorită nucleelor RT dedicate, găsite pe fiecare placă video RTX.

Noul bundle Marvel’s Spider-Man Remastered GeForce RTX seria 30 cu Marvel’s Spider-Man Remastered este disponibil acum pentru o perioadă limitată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.