Înainte de iPad, Call of Duty sau chiar Instagram am avut HyperX!

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc. și lider în gaming și esports, va petrece următoarele 3 luni sărbătorind aniversarea de 20 de ani!

Brand-ul de periferice, care dispune de o gamă largă de produse premiate, printre care și primele căști de gaming cu autonomie de 300 ore1 – Cloud Alpha Wireless – plănuiește să țină evenimente atât online, cât și offline în perioada august-septembrie-octombrie. Evenimentele vor include takeover-uri pe social media, petreceri aniversare la nivel global, precum și reduceri semnificative pentru o gamă largă de produse – datele exacte pentru oferte vor varia în funcție de regiune și magazinele partenere.

Într-o declarație care să marcheze aniversarea de 20 de ani, Daniel Kelley, global head of HyperX marketing a spus, “Aniversarea de 20 de ani este un moment extrem de important în istoria HyperX. La fel ca industria de gaming, HyperX a evoluat enorm. Inițial, HyperX a oferit doar memorii foarte rapide, dar astăzi, producem căști premiate, tastaturi, microfoane pentru creatori de conținut, mouse-uri și accesorii, pentru toate tipurile de gameri, fie că preferă PC, console sau dispozitive mobile.

Suntem foarte mândri de toată moștenirea pe care am create-o în ultimele 2 decenii. Am ascultat nevoile gamerilor la nivel global, și am învățat de la fiecare produs pe care l-am lasat, astfel încât să fim siguri că întotdeauna livrăm și mai bine. Încercăm să depașim noi granite și să provocăm percepția gamerilor prin parteneriate care să șteargă granița dintre gaming și alte industrii, precum industria muzicală sau industria cinematografică. Gaming-ul nu mai este o nișă, ci este o parte din viața tuturor. În cele din urmă, nu doar fanii, partenerii și industriile care au făcut HyperX ceea ce este astăzi, ci și talentul pe care HyperX l-a încurajat și crescut printre angajați, care a contribuit semnificativ la setarea unor noi standarde.”

HyperX a dat startul celebrărilor aniversare anul acesta la Gamescom, unde a lansat monitoarele de gaming HyperX Armada 25 și HyperX Armada 27. Noile monitoare de gaming HyperX Armada oferă o rezoluție crescută și gaming mai imersiv.

Pentru a beneficia de produsele aflate la reducere pe care HyperX le pregătește, verifică pagina www.hyperx20.com sau canalele de social media pentru alte activități.

Din cauza situației actuale legată de COVID-19, HyperX poate întâmpina întărzieri în procesul de livrare. HyperX ia toate măsurile posibile și lucrează împreună cu partenerii săi cu scopul de a minimiza impactul asupra clienților și pentru a asigura disponilitatea produselor și livrare promptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.