Ascultă acest articol


Artistul de efecte vizuale, intitulat „Surfaced Studio” vine săptămâna aceasta În NVIDIA Studio pentru a împărtăși atât procesul amuzant și memorabil din spatele filmelor sale „Fluid Simulation” și „Destruction”, cât și fluxul său de lucru creativ.

Pentru „Fluid Simulation”, Surfaced Studio a combinat două clipuri video în Adobe After Effects, înainte de a le importa în Blender. Folosindu-se de laptopul său cu RTX 2070 pentru a crea Fluid Simulation cu funcția „Fluid” din Mantaflow, acesta a putut să facă simularea mai rapid decât dacă ar fi folosit doar procesorul.

Pentru că a lucrat pe un laptop cu RTX 2070, Surfaced Studio a câștigat nenumărate ore de modelare interactivă și randare, datorită fluxului de lucru accelerat în fluid simulation, efecte de mișcare, animație și generare de mesh.

„Multe dintre plugin-urile terțe pe care le folosesc în mod uzual, printre care Boris FX Mocha Pro, Continuum, Sapphire, Video Copilot Element 3D și Red Giant, toate beneficiază foarte mult de accelerare GPU”, a spus artistul.

Rafinarea culorilor cu funcțiile Hue/Saturation, Brightness și Color Balance beneficiază, de asemenea, de accelerare GPU. Surfaced Studio a folosit encoder-ul NVENC, accelerat de GPU pentru a exporta rapid fișierele video finale.

„Destruction” a fost generat folosind un flux de lucru creativ cu cel din „Fluid Simulation”. Scene 3D în Blender au fost complementare cadrelor video compuse în After Effects, cu fizică realistă inclusă.

Află mai multe despre Surfaced Studio și despre secvențele sale de film în postarea de blog NVIDIA Studio din această săptămână, aici: https://blogs.nvidia.com/blog/2022/07/12/in-the-nvidia-studio-july-12/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.