AQIRYS LYRA – nu o confuzie impenetrabilă de forme, culori și zgomote, ci căștile care vei dori să te însoțească pretutindeni

0
324
Ascultă acest articol


AQIRYS, brand-ul de gaming aflat în trending în domeniul echipamentelor de profil în România, anunță disponibilitatea extinsă pentru căștile wireless LYRA, cel mai nou model din portofoliu, adresate gamerilor ocazionali care doresc versatilitate și portabilitate într-un design atemporal.

Descoperă LYRA

Purtând numele constelației ce reprezintă un instrument muzical folosit în antichitate, noile căști AQIRYS integrează o serie de caracteristici și funcții moderne într-un produs cu o estetică discretă, curată și fluidă, însoțită de o subtilă iluminare RGB.

Datorită celor trei tipuri de conectivitate (Bluetooth 5.0, USB wireless cu latență ultra-scazută, sau cu fir), LYRA sunt compatibile cu PC/Mac, console (PlayStation, Switch) și dispozitive Android (mobil, SmartTV). Versatilul transmițător USB wireless inclus poate conecta LYRA la computere, console și SmartTV-uri permițând rularea jocurilor și conținutului multimedia la o calitate audio superioară.

Pentru o experiență audio captivantă, sunetul stereo este completat de o excelentă poziționare 3D care reflectă scena și sursa de sunet, dar și de posibilitatea activării cu o simplă apăsare de buton a unor incredibile efecte de vibrații furnizate prin drivere dedicate de 30 mm.

LYRA oferă compatibilitate deplină cu Dolby Atmos, Windows Sonic și chiar Tempest 3D Audio pentru cele mai noi jocuri PlayStation 5. Mai mult, un egalizator dinamic auto-reglabil încorporat optimizează căștile pentru audiție muzicală, gaming și redare multimedia.

Mulțumită celor două microfoane cu care este echipată, LYRA pune la dispoziție opțiunea de comunicare ideală pentru gaming, prin intermediul microfonului extern detașabil, dar și un aspect urban relaxat pentru mobilitate maximă datorită microfonului secundar intern pregătit să gestioneze apelurile de voce.

Mobilitatea este suplimentar întărită de designul pliabil al căștilor, precum și de cutia de protecție inclusă pentru a ușura transportul în geantă sau rucsac.

Confortul și potrivirea perfectă sunt asigurate de o bentiță moale și reglabilă, cât și de cupele over-ear cu izolare fonică prevăzute cu toate funcțiile căștii pentru acces rapid și direct. Iar pentru utilizare cât mai îndelungată, bateria integrată de mare capacitate oferă o autonomie de până la 27 de ore de gaming și redare multimedia în diferite configurații de vibrații și iluminare.

Căștile AQIRYS LYRA sunt disponibile în trei variante de culoare (negru, roz, alb) la un preț recomandat de 355 RON.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.