Canon demonstrează „Puterea de a pune lucrurile în mişcare“, la drupa 2024

0
209
Ascultă acest articol


La drupa 2024 (Messe Düsseldorf, 28 mai – 7 iunie 2024, pavilion 8a, standurile B41-1 – B41-8), pornind de la ideea „Puterea de a pune lucrurile în mişcare, Canon va demonstra publicului modul în care inovaţiile tehnologice, echipele de experţi, serviciile excelente de suport şi colaborarea dinamică pot fi combinate cu succes pentru a susţine furnizorii de servicii de imprimare (PSP) să îşi transforme afacerile. Canon va expune întregul portofoliu de tehnologii de imprimare de producţie, inclusiv prese inkjet cu alimentare cu coli şi prese cu toner, linii de producţie continuă inkjet de viteză mare, imprimante pentru suporturi rigide şi cu alimentare din rolă pentru formate mari şi imprimante digitale de etichete.

Simulând situaţii reale, soluţiile de producţie end-to-end vor îmbina soluţiile pentru fluxurile de lucru, suporturile de imprimare şi presele Canon cu echipamentele de pre- şi postprocesare ale peste zece parteneri Canon. Vizitatorii vor afla poveştile de succes ale clienţilor noştri, vor putea vedea aplicaţii şi modele de business inovatoare, precum şi numeroase opţiuni creative şi comerciale de imprimare digitală la cerere.

În centrul zonei amenajate de Canon, care se întinde pe un spaţiu de 4.600mp, se va afla „The Core“ – un spaţiu în care vizitatorii vor avea parte de o experienţă multisenzorială imersivă şi vor descoperi felul în care imaginile imprimate şi experienţele imagistice pot schimba vieţile oamenilor. Spaţiul „The Core“ invită participanţii să ne cunoască dintr-o perspectivă mai puţin familiară şi să descopere felul în care imprimarea are puterea de a pune lucrurile în mişcare.

Aranjate în jurul spaţiului central (The Core), tehnologiile Canon vor fi prezentate în funcţie de domeniul de utilizare: Imprimare comercială, Tipografii (inclusiv cărţi), Comunicare promoţională (inclusiv corespondenţă directă şi retail), Etichete şi ambalaje, Decoraţiuni interioare, precum şi Imprimare pentru departamente interne şi CAD. În interiorul standului nostru, vor exista demonstraţii live ale soluţiilor de producţie pentru aplicaţii diversificate, inspirate de experienţele clienţilor Canon din aceste domenii. Indiferent că vizitatorii sunt interesaţi de inkjet sau toner, color sau mono, formate mici sau mari, experţii Canon vor sta la dispoziţia clienţilor pentru a îi îndruma spre cea mai potrivită tehnologie de imprimare digitală şi spre cele mai eficiente opţiuni de flux de lucru şi suporturi de imprimare, în funcţie de domeniul fiecărei companii, de volumele de producţie, profilul clienţilor şi planul de dezvoltare.

În premieră la drupa, Canon îşi va susţine angajamentul de a deveni un partener semnificativ şi de încredere în domeniul etichetelor şi ambalajelor şi va face demonstraţii live de producţie pentru diverse etichete şi aplicaţii din carton ondulat şi pliabil.

Zona de „Lucrări de imprimare“ a standului nostru are ca temă principală „Oamenii, Pământul şi tot ceea ce este posibil“. Vizitatorii se vor inspira din diversele strategii adoptate de clienţii Canon pentru a obţine o creştere sustenabilă, dar şi din felul în care Canon colaborează cu aceştia pentru a implementa soluţii eficiente. Tot în această zonă vor fi prezentate activităţile de colaborare ale Canon pentru mai multă inovaţie şi un impact pozitiv în acest domeniu. De asemenea, zona „Lucrări de imprimare“ este spaţiul care va reuni experţi Canon în domenii precum dezvoltarea de business, aplicaţii şi operaţiuni. În acest spaţiu, vizitatorii vor afla cum se pot dezvolta mai repede cu ajutorul sfaturilor despre îmbunătăţirea eficienţei producţiei, gestionarea culorilor şi controlul calităţii, dar şi despre selectarea suporturilor de imprimare, modele de service şi asistenţă pre- şi postinstalare şi sustenabilitate.

Importanţa pe care Canon o acordă sustenabilităţii se va reflecta în fiecare aspect al standului nostru, de la caracteristicile produselor individuale la designul standului şi la alegerea aplicaţiilor imprimate, multe dintre ele urmând a fi folosite la proiecte realizate împreună cu vizitatorii sau proiecte comunitare. Datele referitoare la protecţia mediului aferente tuturor soluţiilor şi suporturilor prezentate la stand vor fi afişate în locuri vizibile.

Inovaţii tehnologice

Vizitatorii târgului drupa vor vedea în premieră în Europa o gamă de inovaţii Canon importante pentru domeniul de Imprimare de producţie, care includ:

  • Prima prezentare live în afara Japoniei a noii prese digitale pe bază de apă LabelStream LS2000, care va fi disponibilă începând cu 2025
  • Debutul pe piaţa europeană al noii prese inkjet cu alimentare cu coli varioPRINT iX1700, care va fi disponibilă începând cu 2025 
  • Cele mai noi modele adăugate gamelor Canon ProStream şi ColorStream de prese inkjet de mare viteză cu alimentare din rolă: seria ProStream 2000 şi ColorStream 8200 
  • Noua imprimantă Arizona 2300 FLXflow cu suport rigid pentru formate mari cu PRISMAelevate XL 
  • Noua serie imagePROGRAF PRO pentru imprimare de fotografii şi lucrări de artă
  • Noua serie imagePROGRAF GP pentru imprimarea de afişe high-end

Aceste inovaţii includ atât îmbunătăţiri aduse produselor existente în portofoliul Canon, cât şi produse complet noi, demonstrând investiţia noastră constantă în R&D, dar şi angajamentul Canon faţă de industria de imprimare. Companiile de imprimare îşi doresc mai multă productivitate, versatilitate şi eficienţă, cu timp de funcţionare maxim şi pierderi minime, iar Canon le oferă clienţilor săi mai multe opţiuni de imprimare, extinzând gama de aplicaţii şi integrând opţiunile de automatizare inteligentă pentru a simplifica sarcinile de rutină şi pentru a le oferi astfel mai mult timp să se concentreze pe valoare adăugată.

Pentru o prezentare completă a echipamentelor Canon, nu puteau să lipsească de la stand imprimantele color din seria Canon imagePRESS V, imprimantele monocrom din seriile varioPRINT TITAN şi QUARTZ, precum şi seria Colorado M şi UVgel Print Factory, alături de sistemele Canon de documentaţie tehnică pentru formate mari, toate încadrate în gama extinsă PIXMA de soluţii pentru fluxurile de lucru de producţie.

Jennifer Kolloczek, Senior Director, Marketing & innovation, Production Printing, Canon EMEA, a declarat: „În cei opt ani care au trecut de la ultimul eveniment drupa, Canon a avut ocazia să lucreze alături de numeroşi furnizori de servicii de imprimare din domenii variate şi a devenit lider în domeniul echipamentelor inkjet de producţie, obţinând poziţii de top şi pe segmentele de echipamente cu alimentare din rolă, cu alimentare cu coli şi echipamentele pentru formate mari. În cadrul drupa 2024, suntem bucuroşi să prezentăm publicului rezultatele investiţiilor noastre constante în inovaţii tehnologice, dar şi portofoliul nostru amplu de tehnologii pentru imprimare digitală de producţie, imprimare de etichete şi imprimare de ambalaje, cu ajutorul cărora suntem pregătiţi să ne sprijinim clienţii să crească şi să îşi atingă obiectivele. De asemenea, vom scoate în evidenţă numeroasele parteneriate care ne ajută să inovăm, să accelerăm implementarea imprimării digitale şi să realizăm schimbări importante pentru un viitor mai sustenabil.

Vizitatorii vor avea parte de exemple convingătoare despre puterea imprimării care pune lucrurile în mişcare, dar şi de dovezi evidente ale capacităţii companiei Canon de a aduce creştere, evoluţie şi progres, nu doar pentru utilizatorii produselor Canon, ci pentru întregul lanţ de clienţi şi sectorul de imprimare. Oferind soluţii de imagistică complete, Canon este un partener puternic şi sigur pentru clienţii şi canalele noastre de distribuţie, dedicat dezvoltării domeniului de imprimare comercială şi industrială şi având ca scop stabilirea şi menţinerea unor parteneriate de succes, pe termen lung, cu clienţii săi. Aşteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la standul nostru din pavilionul 8a.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.