„Nocturna bibliotecilor” sărbătorită la BMB

0
550
Ascultă acest articol


Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti invită publicul bucureștean la „Nocturna bibliotecilor” – o noapte plină de activități menite să transforme vizita la bibliotecă într-o experiență culturală inedită.

Proiectul se va desfășura vineri, 30 septembrie, în trei filiale BMB: Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, Filiala „Dimitrie Cantemir” și Filiala „Marin Preda”.

Începând cu ora 17:00, vizitatorii sunt așteptați la Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, unde va avea loc vernisajul expoziției „Culorile Bucovinei”, o colecție FormArt Gallery, care poate fi vizitată în perioada 30 septembrie – 07 octombrie 2022. 

De la ora 18:00 continuăm cu piesa „Hänsel și Gretel”, interpretată de Teatrul de păpuși „Licurici”, urmată de un atelier de lectură și o serie de jocuri pentru copii, iar de la ora 19:30 un „treasure hunt” ce va provoca imaginația și spiritul de aventură al participanților. Câștigătorii, vânătorii de comori, vor primi drept premii cărți oferite de Editura Corint.

Filiala „Marin Preda” a pregătit de la ora 18:00 o serie de jocuri interactive cu tematică psihologică și de societate, un atelier de creativitate, călătorii prin galaxii și un concurs de ghicitori premiat. Seara se va încheia cu vizionare de filme și piese de teatru.

La ora 19:00, Filiala „Dimitrie Cantemir” va organiza un atelier de lectură și un atelier de dezvoltare personală dedicat atât copiilor, cât și adulților. Totodată, cei prezenți își vor putea etala talentele muzicale printr-o sesiune de karaoke.

Evenimentul este destinat tuturor iubitorilor de cărți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.