Ascultă acest articol

HyperX, divizia de periferice de gaming de la HP Inc. și lider în gaming și esports, anunță astăzi lansarea microfonului HyperX ProCast cu condensator cu diafragmă mare. HyperX ProCast este un microfon cu condensator profesional, care dispune de o conexiune XLR, un tipar polar cardioid și o capsulă condensator cu diafragmă mare, suflat cu aur, care oferă performanță audio de calitate superioară. Conceput pentru streamer, influenceri și creatori de conținut care vor calitate profesională de la un microfon cu conectivitate XLR, HyperX ProCast oferă înregistrări audio de înaltă calitate cu un sunet vibrant. 

“HyperX continua să ducă la următorul nivel gama de periferice de înaltă calitate și performanță, pentru a răspunde nevoilor gamerilor, influencerilor și creatorilor de conținut de astăzi,” a spus Bianca Walter, Business Manager, HyperX EMEA. “Fiind primul microfon cu XLR al nostru, HyperX ProCast este perfect pentru streameri, creatori de conținut și cei care vor înregistrări profesionale. Prin intermediul conexiunii XLR și a unui condensator mare suflat cu aur, inginerii HyperX au lucrat pentru a livra performanță audio excelentă și versatilă, pentru utilizare atât acasă, cât și în studiouri profesionale.”

Microfonul ProCast capturează în detaliu înregistrări cu ajutorul condensatorului capsulă cu diafragmă mare, suflat cu aur, și utilizează tiparul polar cardioid pentru a se concentra mai bine pe sursa sunetului. Un PAD de -10dB permite microfonului să gestioneze surse de sunet puternice, iar filtrul high-pass de 80Hz ajută la reducerea frecvențelor joase nadorite. 

Conceput pentru a captura sunet de înaltă calitate și conținut fără zgomot de fundal, ProCast vine cu un suport anti vibrații încorporat, care reduce sunetele de la vibrații și un pop filter de metal, HyperX Shield care ajută la reducerea zgomotului din mișcări pentru captură audio mai clară. Suportul de montat este potrivit atât pentru 3/8 inci, cât și pentru 5/8 inci și este compatibil cu majoritatea bratețelor de montare.

HyperX se va afla și la TwitchCon San Diego între 7 și 9 octombrie, la standul #1913, unde vor fi prezentate cele main noi periferice HyperX, printre care și microfonul ProCast.

Disponibilitate

Microfonul HyperX ProCast cu diafragmă mare va fi disponibil în EMEA și România la prețul recomandat de 1449 RON prin rețeaua de magazine partenere HyperX. 

Prețurile de pe HyperX.com se pot schimba fără anunț în prealabil. Prețurile din magazine pot varia.

Din cauza situației actuale legată de COVID-19, HyperX poate întâmpina întărzieri în procesul de livrare. HyperX ia toate măsurile posibile și lucrează împreună cu partenerii săi cu scopul de a minimiza impactul asupra clienților și pentru a asigura disponilitatea produselor și livrare promptă.

Specificații microfon HyperX ProCast cu condensator cu diafragmă mare:

Număr de identificare 699Z0AA

Specificații microfon

Element                 Condensator polarizat extern suflat cu aur

Diametrul diafragmei            1”

Tipar(e) polare                 Cardioid

Răspuns frecvență             20Hz~20kHz

Sensitivitate                 -38± 3dBV (1V/Pa la1kHz)

Nivelul maxim de intrare sunet         140dBSPL (THD 1%@1kHz)

Zgomot (RMS)                 -118dBV (A-weighting)

Rază dinamică                  123dB

Raport semnal-la-zgomot         75dB

Impedanță ieșire             160 Ω

Necesar Phantom power         48V DC, 3mA tipic

Conexiuni și funcții

Suport anti-vibrații             Inclus

Pop Filter                 Metal, snap-on, detașabil

Tip conexiune                Balansat 3-pin XLR male

Controale

Passive Attenuation Device (PAD)     -10dB

High-pass filter                 -3dB@80Hz, -12dB/Octavă

Specificații fizice

Greutate (Microfon)             376g

Greutate (suport anti-vibrații și
pop filter)                 127g

Greutate totală                 503g

Dimensiuni                134L*102W*209H (mm)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.