Ascultă acest articol


Codemasters™ și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) continuă să actualizeze conținutul EA SPORTS F1® 22 cu o serie de noutăți, începând cu 11 octombrie. F2 intră în lumina reflectoarelor prin introducerea Campionatului Mondial FIA Formula 2 2022. Jucătorii se vor alinia la linia de start în cele 14 curse ale sezonului, inclusiv la cursele de F2 Sprint, concurând împotriva unor nume noi, precum Logan Sargeant, Jack Doohan și Felipe Drugovich – care a primit recent titlul de Campion. 

Modul popular manager-owner al F1 22, My Team, va primi o actualizare surpriză pe 17 octombrie, Mika Häkkinen alăturându-se piloților legendari din joc. Numit și „Flying Finn”, pilotul a câștigat Campionatele Mondiale din 1998 și 1999, fiind unul dintre cei mai respectați piloți ai generației sale. Jucătorii Ediției Champions pot reaprinde vechi rivalități concurând împotriva veteranilor secțiunii Icons, precum Michael Schumacher, pe care Häkkinen l-a considerat cel mai aprig rival al său. 

După GRAND PRIX-ul FORMULA 1 HONDA 2022 din Japonia, designul special Future Mode al monoposturilor McLaren Racing, inspirat de peisajele futuriste și inovatoare din Singapore și Japonia, poate fi descărcat gratuit de către jucători pentru o perioadă limitată de timp. De asemenea, începând din decembrie, fanii vor putea descărca gratuit** acest design pentru monoposturile lor.

Pentru a marca schimbarea de locație pe continentul american a sezonului F1®, toți jucătorii vor primi gratuit materiale inspirate de cultura Statelor Unite ale Americii, prin intermediul unui mail in-game. Începând cu 17 octombrie, un design de monopost, o cască, un combinezon de curse și mănuși, toate inspirate de steagul SUA, vor fi disponibile alături de The Griddy, dansul specific celebrărilor de pe podium. Acest trend, care a dus ceremoniile din sport în SUA la un nivel cu totul nou, își face în sfârșit apariția în F1® 22 pentru toți piloții creați de jucători. Mai multe articole care pot fi personalizare vor putea fi deblocate în cele 30 de niveluri gratuite și VIP ale Podium Pass Series 3, care se lansează pe 12 octombrie.

„Am inclus atât de multe noutăți în cea mai recentă actualizare încât fiecare jucător poate regăsi ceva pe placul său,” a declarat Paul Jeal, Senior Director F1® Franchise în cadrul Codemasters. „Fie că este vorba despre articole Podium Pass, dansuri de celebrare, o nouă legendă F1 sau întregul sezon F2 2022, jucătorii au foarte mult conținut nou, care le oferă motivul perfect pentru a reveni pe pistă.”

F1® 22 redă perfect noua eră a Formula 1® cu monoposturile cu design revoluționar, care încurajează competiția, F1® Sprint și momente captivante din ziua cursei, cum ar fi turele de formare, momente de safety car și opririle la boxe. Jocul include actualizări recente ale circuitelor din Spania, Australia, Abu Dhabi, precum și noul Autodrom Internațional din Miami. Pentru veteranii jocului, F1® 22 dispune de funcționalități extinse, precum revenirea modului My Team, acum cu trei puncte de start, apreciatul mod 10-year Career disponibil și în modul two-player, Multiplayer inclusiv offline split-screen și VR pentru PC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.