EA SPORTS a dezvăluit soundtrack-ul suprem FIFA

Jucătorii din întreaga lume au contribuit la crearea playlist-ului suprem, prin redarea melodiilor preferate din cadrul FIFA pe platforma de streaming Spotify

0
570
Ascultă acest articol


Electronic Arts Inc. a anunțat Soundtrack-ul Suprem al FIFA în parteneriat cu Spotify, după o săptămână în care fanii din întreaga lume și-au nominalizat melodiile preferate. Soundtrack-ul Suprem FIFA reprezintă jocul rege și include 100 de melodii din titlurile FIFA din ultimii 25 de ani. Din topul celor 100 de melodii publicate pe Spotify, 40 vor reveni în joc în FIFA 23, odată cu lansarea actualizării FIFA World Cup™ care va avea loc pe 9 noiembrie.

„În ultimul sfert de secol, EA SPORTS FIFA a fost locul în care fanii au descoperit noi melodii, de la artiști în devenire și superstaruri deopotrivă. Fiecare fan are piesele sale preferate din FIFA, iar acest playlist reprezintă celebrarea supremă a muzicii care a fost etalonul descoperirii, diversității și excelenței pentru generații de jucători”, a declarat Steve Schnur, President, Music în cadrul EA. „Inițial, coloanele sonore FIFA reflectau cultura globală. Apoi au început să influențeze cultura. Soundtrack-ul Suprem FIFA demonstrează cum și de ce au devenit acestea parte din cultură.”

Pe 2 noiembrie, EA SPORTS i-a provocat pe jucătorii FIFA din toate generațiile să își nominalizeze melodiile preferate. EA SPORTS a colaborat cu Spotify pentru a putea reda peste 1.000 de melodii din albumele FIFA Soundtrack într-un singur loc, cele mai ascultate melodii până pe 7 noiembrie fiind alese pentru această listă finală de 100 de melodii. De asemenea, primele 40 de melodii vor fi incluse în joc odată cu actualizarea FIFA World Cup™ programată pentru 9 noiembrie. 

Statistici Spotify cu privire la coloanele sonore FIFA din prezent și trecut: 

  • Cele mai ascultate 5 melodii EA SPORTS FIFA pe Spotify:
  1. Glass Animals – Heat Waves
  2. Avicii – The Nights
  3. Billie Eilish – you should see me in a crown
  4. Imagine Dragons – On Top Of The World
  5. Bad Bunny, Bomba Estéreo – Ojitos Lindos
  • Peste 330 milioane de playlist-uri ale utilizatorilor includ una sau mai multe melodii din albumele FIFA Soundtracks. 

Mai mult, după turneul mondial de succes, trupa virtuală Gorillaz, premiată cu Grammy și câștigătoare a premiului BRIT, s-a alăturat EA SPORTS FIFA pentru lansarea noii melodii „Baby Queen”, disponibilă deja în FIFA 23. Odată cu actualizarea FIFA World Cup™, fanii vor descoperi și un echipament personalizat Gorillaz în cadrul FIFA Ultimate Team™, ce urmează să fie dezvăluit pe 17 noiembrie. 

Soundtrack-ul Suprem FIFA este acum disponibil pentru streaming pe Spotify.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA România și este disponibil în întreaga lume pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.