Taylor Swift este marea câștigătoare a MTV EMAs 2022

Găzduită de Rita Ora și Taika Waititi, sărbătoarea globală a muzicii a fost transmisă în direct din Düsseldorf, Germania și a cuprins spectacole susținute de Ava Max, Bebe Rexha, David Guetta, Gayle, Gorillaz Feat. Thundercat, Kalush Orchestra, Lewis Capaldi, Muse, Onerepublic, Spinall, Äyanna & Nasty C, Stormzy Feat. Debbie și Tate Mcrae

0
373
Ascultă acest articol


Taylor Swift a fost starul MTV EMAs de anul acesta, cu patru premii obținute la gala care a avut loc la PSD Bank Dome din Düsseldorf, Germania duminica aceasta. Găzduită de Rita Ora și Taika Waititi, sărbătoarea muzicii de pretutindeni a prezentat spectacole electrizante ale unor artiști de top și a onorat favoriții fanilor din 20 de categorii. Evenimentul a inclus, de asemenea, un spectacol emoționant al trupei ucrainene Kalush Orchestra, cu o demonstrație puternică de susținere pentru Ucraina.

Taylor Swift a câștigat cele mai importante premii, printre care ““Best Artist,” “Best Video,” “Best Pop” and “Best Longform Video” for “All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version).” Nicki Minaj a primit pemiul “Best Song” pentru “Super Freaky Girl” și “Best Hip Hop,” în timp ce Harry Styles a câștigat “Best Live.”

Gazda show-ului, Rita Ora, a câștigat “Best Look ‘Personal Style’”, iar distincția “Video for Good”  i-a revenit lui Sam Smith feat. Kim Petras pentru “Unholy”.

Premiul pentru “Best Collaboration” a fost acordat lui David Guetta și Bebe Rexha pentru “I’m Good (Blue)”, în timp ce Guetta a obținut și premiul pentru “Best Electronic,”iar noua categorie EMA “Best Metaverse Performance” a revenit trupei BLACKPINK The Virtual PUBG Mobile.

Inspirat de pionierii muzicii electronice Kraftwerk, originari din Düsseldorf, spectacolul a avut o atmosferă digitală, cu lumini, elemente grafice și multe alte surprize. Gazdele EMA, Rita Ora și Taikia Waititi, au îmbinat moda și distracția cu look-uri și momente de neuitat.

David Guetta și Bebe Rexha au deschis seara interpretând piesa lor de succes “I’m Good (Blue)”, cu Guetta ca DJ de pe un podium uriaș și Rexha dansând pe scenă.

Muse (câștigătorii premiului “Best Rock”) au luminat scena interpretând “Will of the People”, flancați de oameni care purtau măști cu oglinzi, dansatori de parkour și un final exploziv cu flăcări și rachete de semnalizare.

Ava Max a interpretat piesa “Million Dollar Baby” dintr-un diamant uriaș cu lumini strălucitoare care au inundat arena.

Capul de afiș al World Stage, trupa Gorillaz (câștigătorii premiului “Best Alternative”) feat. Thundercat au interpretat “Cracker Island” din emblematica sală de concerte Tonhalle din Dusseldorf.

Stormzy a cântat “Fire Babe” pentru prima dată la TV, creând un moment de spectacol intim, cu lumini cinetice, alături de invitata lui specială, Debbie.

OneRepublic a interpretat melodia “I Ain’t Worried”, din filmul “Top Gun: Maverick”, care a avut ca elemente principale arzătoarele gigantice ale unui avion de vânătoare și un moment video special din partea superstarului mondial Tom Cruise.

GAYLE și-a făcut debutul la gala decernării premiilor, interpretând hitul ei “abcdefu”, care a ajuns în topuri.

La debutul său la EMA, Lewis Capaldi a interpretat piesa “Forget Me”, într-un decor care îl făcea să pară că plutește pe apă.

Tate McRae a cântat un medley cu “she’s all I wanna be” și “uh oh” pe o scenă cu dansatori.

Trupa ucraineană Kalush Orchestra a interpretat o versiune plină de viață și emoționantă a piesei “Stefania”, arena devenind albastră și galbenă în semn de susținere pentru Ucraina.

SPINALL, Äyanna și Nasty C au încheiat seara cu piesa “Power”, alături de patinatori care făceau ca luminile de pe scenă să formeze modele funky.

Spectacolul a inclus, de asemenea, apariții speciale ale actorului, cântărețului și superstaruluiDavid Hasselhoff, ale artistului nominalizat la GRAMMY Julian Lennon, ale modelului și activistului Leomie Anderson, ale starului TikTok Sam Ryder, ale modelului și influencerului de origine germană Leonie Hanne, precum și ale lui Lauren Spencer Smith, Maxim Baldry, Luis Gerardo Méndez și Miguel Ángel Silvestre. Armani White a interpretat melodia sa de succes “BILLIE EILISH.” în timpul spectacolului de pe covorul roșu EMA.

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR “MTV EMA” 2022:

  1. Best Song – Nicki Minaj – Super Freaky Girl
  2. Best Video – Taylor Swift – All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)
  3. Best Artist  – Taylor Swift
  4. Best Collaboration – David Guetta & Bebe Rexha – I’m Good (Blue)
  5. Best Live – Harry Styles
  6. Best Pop – Taylor Swift
  7. Best New – SEVENTEEN
  8. Best K-Pop – Lisa
  9. Best Latin-  Anitta
  10. Best Electronic – David Guetta
  11. Best Hip Hop – Nicki Minaj
  12. Best Rock – Muse
  13. Best Alternative – Gorillaz
  14. Best R&B – Chlӧe
  15. Best Longform  – Taylor Swift – All Too Well (10 Minute Version) (Taylor’s Version)
  16. Video For Good – Sam Smith  Unholy (ft. Kim Petras)
  17. Biggest Fans – BTS
  18. Best Push – SEVENTEEN
  19. Best Metaverse Performance – BLACKPINK The Virtual PUBG Mobile
  20. Best Look ‘Personal Style’ – Rita Ora
  21. Generation Change – Lina Deshvar, Anna Kutova and Anfisa Yakovina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.