IKEA și Sonos extind gama SYMFONISK și lansează noua lampă de podea cu boxă integrată

0
596
Ascultă acest articol


La trei ani de la lansarea primelor produse realizate sub umbrela acestei colaborări, IKEA și Sonos lansează în gama SYMFONISK noua lampă de podea cu boxă integrată, care îi ajută pe utilizatori să-și mobileze locuința cu piese care integrează discret echipamente audio de top.

În 2019, în gama SYMFONISK a fost lansată prima lampă cu o boxă integrată, marcând primele produse dezvoltate împreună de IKEA și Sonos. Acum, colaborarea continuă cu lansarea următoarei iterații din gama SYMFONISK – sub forma unei lămpi de podea. La fel ca în cazul produselor anterioare dezvoltate de IKEA și Sonos, noua lampă de podea cu boxă integrată de la SYMFONISK combină sunetul de înaltă calitate cu un design atent realizat și se integrează în locuință într-un mod nou, pentru a profita la maximum de spațiu. 

„Am învățat foarte multe despre felul în care oamenii își doresc să amplaseze echipamentele de sunet și iluminare. Știm, de asemenea, că mulți dintre aceștia vor să aibă mai multe surse de lumină pe diferite niveluri și în diferite părți ale încăperii pentru a crea atmosfera potrivită. Provocarea de a nu avea suficient spațiu pentru o masă pe care să așezăm lampa ne-a determinat să concepem lampa cu poziționare pe podea”, spune Stjepan Begic, Range Design Leader IKEA Suedia.

Atât IKEA, cât și Sonos recunosc importanța sunetului și efectul său pozitiv asupra ambianței de acasă. Crearea atmosferei potrivite prin utilizarea luminii și a sunetului este esențială pentru gama SYMFONISK. Produsele SYMFONISK sunt apreciate pentru că permit integrarea unui sunet extraordinar în piese de mobilier funcționale, depășind una dintre cele mai mari provocări atunci când vine vorba despre poziționarea surselor de sunet: găsirea de spațiu pentru încă un obiect și integrarea în zona de locuit. 

„Încă de la lansarea primei boxe SYMFONISK, ne-am bazat pe experiența noastră pentru a crea un obiect de mobilier cu sunet și aspect deosebit, care aduce lumea mobilierului și a sunetului mai aproape ca niciodată.”, spune Stjepan Begic. 

Lampa de podea cu boxă integrată SYMFONISK este proiectată având în minte conceptul de simplitate, oferind un sunet de calitate superioară în timp ce răspândește o lumină blândă. Aceasta vine cu un abajur din bambus și poate fi personalizată prin intermediul diferitelor abajururi SYMFONISK, care pot fi achiziționate separat. Împreună cu alte produse din gama SYMFONISK sau cu alte produse Sonos, lampa poate avea și rolul unui difuzor satelit, pentru a crea o configurație home theatre cu lumină și sunet care învăluie întreaga încăpere.  

„Lampa de podea cu boxă integrată SYMFONISK este un exemplu excelent al modului în care colaborarea noastră continuă să ducă la următorul nivel ideea tradițională de sunet în casă”, spune Sara Lincoln, Principal Product Manager Sonos. „Am creat lampă de podea cu boxă pentru a oferi sunet extraordinar de una singură, dar și pentru a fi versatilă. Funcționează perfect cu toate boxele noastre Sonos și este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge sateliți la setul lor de home theater, atunci când produsul este asociat cu soundbar-urile noastre, cum ar fi Ray și Beam”, a adăugat Sara Lincoln.

Toate produsele SYMFONISK fac parte din ecosistemul Sonos, ceea ce facilitează conectarea la muzică și conținut audio. Activată de DIRIGERA, hub-ul IKEA pentru produse inteligente, lampa de podea cu boxă integrată SYMFONISK poate fi adăugată la aplicația inteligentă IKEA Home și poate fi gestionată împreună cu alte dispozitive inteligente pentru a crea o atmosferă magică acasă.

Datorită curiozițății și valorilor comune, IKEA și Sonos vor continua să se provoace reciproc pentru a găsi noi soluții de îmbunătățire a vieții de acasă prin sunet de calitate integrat în produsele de amenajare a locuinței. 

Noua lampă de podea cu boxă integrată din gama SYMFONISK va fi disponibilă în magazinele IKEA de pe toate piețele în care este activă compania începând din ianuarie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.