Recomandări pentru primul Crăciun cu Disney+

0
520
Ascultă acest articol


Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Pe lângă emblematicele filme de Crăciun – Singur acasă 2: Pierdut în New York și Muppet: Colindă de Crăciun – ce aniversează 30 de ani de la premieră, și îndrăgitul film O poveste de Crăciun cu Jim Carrey, o mulțime de alte premiere vă așteaptă pe Disney+ pentru a intra în spiritul Crăciunului. Există ceva pentru toată lumea.

 Premieră

Familia Simpson și familia Bocelli: Feliz Navidad de Crăciun. Premieră: 15 decembrie

Pentru fanii serialului Simpsons, Crăciunul vine mai devreme în acest an! În acest scurtmetraj, Homer o surprinde pe Marge cu un cadou suprem, un spectacol de neuitat oferit de superstarul italian de operă Andrea Bocelli, împreună cu fiul său Matteo, în vârstă de 25 de ani, și fiica sa Virginia, în vârstă de 10 ani.  Exclusiv pe Disney+.

 Clasice

Singur acasă | Home Alone (Toata colectia de 6 filme este disponibilă)

La doar opt ani, Kevin McCallister devine bărbatul casei! Lăsat din greșeală acasă când familia sa se grăbea să plece în vacanța de Crăciun, Kevin își ocupă timpul cu decorarea casei de sărbători. Dar nu cu globuri și ghirlande. Doi hoți năstrușnici încearcă să pătrundă în casă, iar Kevin are pregătite pentru ei capcane, care mai de care mai istețe.

O poveste de Crăciun | A Christmas Carol

Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) începe sărbătorile de Crăciun cu disprețul și meschinăria sa obișnuite, răstindu-se la funcționarul său loial (Gary Oldman) și veselul său nepot (Colin Firth). Dar când fantomele Crăciunului trecut, prezent și viitor îl poartă într-o călătorie revelatoare, dezvăluindu-i adevăruri cu care Scrooge refuza să se confrunte, bătrânul trebuie să-și deschidă inima până nu e prea târziu.

Muppet: Colindă de Crăciun |
The Muppet Christmas Carol

Este sezonul iubirii, râsetelor și una dintre cele mai drăguțe povești din toate timpurile! Alăturați-vă lui Kermit, drei Piggy și celor de la Muppets în această versiune magică a poveștii clasice a lui Charles Dickens. Câștigătorul Oscarului Michael Caine (Cel mai bun actor în rol secundar) oferă un spectacol minunat. Într-un Ajun de Crăciun, Scrooge este vizitat de fantomele trecutului, prezentului și viitorului. Împreună cu umilul Bob Cratchit (Kermit) și familia sa, Spiritele îi deschid ochii lui Scrooge – și inima – la adevăratul sens al Crăciunului. Plin muzică originală și efecte speciale orbitoare, „The Muppet Christmas Carol” va deveni o tradiție de vacanță pe care familia dvs. o va prețui tot anul.

Spărgătorul de nuci și cele patru tărâmuri | The Nutcracker and the Four Realms

În adaptarea magică de la Disney a poveștii clasice ”Spărgătorul de nuci”, Clara caută o cheie specială care să deschidă o cutie ce conține un dar neprețuit. Un fir aurit de la petrecerea de sărbători a nașului ei o conduce spre râvnita cheie — care dispare imediat după aceea într-o lume paralelă ciudată și misterioasă. Acolo Clara întâlnește un soldat, un grup de șoareci și regenții a trei tărâmuri magice. Dar trebuie să înfrunte amenințătorul Al Patrulea Tărâm, unde locuiește tiranica Mama Ghimbir, ca să recupereze cheia și să readucă armonia într-o lume instabilă.

Zâna bună | Godmothered

Petrecută în perioada Crăciunului, „Zâna bună” e o comedie despre Eleanor, o tânără zână fără experiență (Jillian Bell), care aude că profesia ei e pe cale de dispariție, așa că decide să încarce să demonstreze că oamenii încă mai au nevoie de zâne. Elenor găsește scrisoarea rătăcită a unei fetițe de 10 ani și pleacă în căutarea lui Mackenzie, care acum este o mamă singură de 40 de ani (Isla Fisher), care lucrează la o televiziune din Boston. După ce și-a pierdut soțul, Mackenzie a renunțat la ideea finalului fericit. Eleanor e hotărâtă să o ajute pe Mackenzie să fie fericită, fie că aceasta vrea asta, fie că nu.

Cenușăreasa | Cinderella

Cenuşăreasa are încredere că visele ei pentru o viaţă mai bună se vor împlini. Cu ajutorul prietenilor ei şoricei şi al Zânei Ursitoare, zdrenţele ei sunt transformate ca prin farmec într-o rochie minunată şi Cenuşăreasa pleacă la balul regal. Dar când ceasul bate miezul nopţii, vraja se rupe şi Cenuşăreasa fuge, lăsând în urmă un singur condur de cleştar, singura cheie către un sfârşit de basm!

Noelle: Fiica lui Moș Crăciun

Fiica lui Kris Kringle este cuprinsă de spiritul Crăciunului, dar își dorește să poată să facă ceva „important”, precum iubitul ei frate Nick, care îi va lua locul tatălui lor de acest Crăciun. Nick se antrenează pentru a fi Moș Crăciun, dar eșuează lamentabil. El se prăbușește cu sania. Nu știe să deosebească un copil obraznic de unul cuminte. Nu înțelege nicio altă limbă în afară de limba lui. Lucrurile care ar trebui să i se întâmple în mod natural lui Moș Crăciun, din păcate, lui Nick nu i se întâmplă deloc. Când Nick este pe punctul de a se sfărâma ca o prăjitură de turtă dulce de la toată presiunea de pe umerii lui, Noelle îi sugerează să ia o pauză și să plece pentru a-și limpezi gândurile… dar acesta nu se mai întoarce. Brusca lui dispariție generează haos la Polul Nord, așa că doamna Kringle trebuie să intervină pentru a-l ține în frâu pe Moșul înlocuitor hi-tech, vărul Gabe. Între timp, Noelle și spiridușa Polly, bona acerbă, dar cu inimă bună a familiei, fură sania și renii pentru a pleca în căutarea fratelui ei și a-l aduce înapoi la timp pentru a salva Crăciunul. Este o misiune de căutare și recuperare, în timpul căreia Noelle începe să înțeleagă adevăratul sens al Crăciunului și află că numele Kringle nu este singurul lucru pe care îl împarte cu tatăl ei.

One Magic Christmas

Premiata actriță, Mary Steenburgen, oferă o interpretare de excepție în rolul lui Ginny Grainger,o tânără mamă care redescoperă bucuria și frumusețea Crăciunului, datorită încrederii de neclintit a fiicei ei de șase ani Abbie (Elisabeth Harnois) și a lui Gideon (Harry Dean Stanton), îngerul păzitor al lui Ginny. Experiența ei vă va emoționa și vă va atinge sufletul în tradiția nemuritoare marca Disney. MIRACOLUL DE CRĂCIUN vă îndeplinește cele mai prețioase fantezii de Crăciun. Împărtășiți-l cu cei dragi!

Baftă Charlie: Călătoria | Good Luck Charlie, It’s Christmas!

Este o vacanță de iarnă pe care cei din familia Duncan nu o vor uita prea curând.  Aventura începe când cei din familia Duncan, care sunt în drum către Palm Springs pentru a petrece sărbătorile cu părinții lui Amy, sunt despărțiți după ce Teddy (Bridgit Mendler) ia o decizie de ultim moment să renunțe la locul ei din avion pentru un bilet gratis. Nedorind să stea deoparte și să își lase fiica să călătorească de una singură, Amy (Leigh-Allyn Baker) coboară și ea din avion… numai că descoperă că următorul zbor către Palm Springs este după Crăciun. Între timp, restul familiei ajunge în Palm Springs, dar lucrurile nu sunt deloc mai ușoare pentru ei. Bob (Eric Allan Kramer) încearcă să aibă grijă de Charlie (Mia Talerico), supravegheat de ochiul de vultur al mamei lui Amy, Petunia (Debra Monk); PJ (Jason Dolley) învață despre lucrurile de apreciat și cele care lasă de dorit legate de piscina bunicilor lui; iar Gabe (Bradley Steven Perry) realizează rapid neajunsurile inițierii bunicului Hank (Michael Kagan) în tainele jocului său video.

Prep & Landing

În Ajunul Crăciunului, o echipă high-tech de elfi dintr-o unitate de elită numită „Prep & Landing” se asigură că toate casele din lume sunt pregătite pentru vizita lui Moș Crăciun. Dar după ce a muncit fără răgaz timp de 227 de ani, elful Wayne este supărat când nu este promovat ca Director al Listei de Informații privind Copiii Neastâmpărați. În schimb, el trebuie să facă echipă cu un începător idealist pe nume Lanny. În timpul primei lor misiuni ca parteneri, Wayne și Lanny se confruntă cu provocări neașteptate care îi împing până la limită și amenință Crăciunul pentru copiii din toată lumea. Acum va fi nevoie de un efort uriaș din partea celor doi parteneri nepotriviți pentru a salva Crăciunul.

Miracolul de pe strada 34 | Miracle on 34th Street

Susan, o fetiță de 6 ani, are îndoieli cu privire la cel mai longeviv miracol al copilăriei: Moș Crăciun. Mama ei i-a spus „secretul” despre Moș Crăciun cu mult timp în urmă, așa că Susan nu se așteaptă să primească cele mai importante cadouri de pe lista ei de Crăciun. Dar, după ce întâlnește un Moș Crăciun special de la un magazin care este convins că este real, Susan primește cel mai prețios cadou dintre toate, ceva în care să creadă.

Epoca de gheaţă: Crăciunul Mamutului | Ice Age: A Mammoth Christmas

Atunci când Sid îi strică din greșeală una dintre tradițiile de Crăciun lui Manny, i se spune că acum va fi trecut pe lista copiilor cei răi a lui Moș Crăciun. Ca să-și susțină cauza în fața lui Moș Crăciun, Sid se îndreaptă către Polul Nord avându-i pe Crash, Eddie și Peaches după el.

Seria de filme Cine este Moş Crăciun? | Santa Claus – The Santa Clause  și noua serie Cine este familia lui Moș Crăciun?

Comediantul vedetă Tim Allen strălucește în această comedie magică și măreață marca Disney, Moș Crăciun. În Ajunul Crăciunului, tatăl divorțat Scott Calvin și fiul său descoperă că Moș Crăciun a căzut pe acoperișul lor. Când Scott ia frâiele saniei magice, el descoperă că este acum noul Moș Crăciun și trebuie să convingă o lume de necredincioși, inclusiv pe el însuși.

Regatul de gheață | Frozen

Optimista şi curajoasa Anna porneşte alături de munteanul Kristoff şi renul lui loial, Sven, într-o călătorie dificilă pentru a o găsi pe sora Annei, Elsa, ale cărei puteri de gheață au prins regatul Arendelle în capcana unei ierni eterne. Cei doi străbat zăpezi care rivalizează cu acelea de pe Everest, ajutaţi de troli magici şi un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, dar vor reuși aceștia s-o găsească la timp pe Elsa pentru a salva Arendelle?

De Crăciun mă întorc la tine | I’ll be home for Christmas

Această comedie celebrează credința din noi toți. Jake Wilkinson, un elev egoist, are un lucru în minte – ajunge la cina de Crăciun sau pierde un Porsche promis de tatăl său. Cu câteva zile înainte de termen, se trezește în deșertul din California – fără bani, purtând costum de Moș Crăciun și o barbă albă! Disperat de a-și primi darul, zboară, se târăște, se oprește, se hrănește, lovește și chiar merge cu sania spre est. Misiunea sa devine o comedie a erorilor, pe măsură ce mulți străini așteaptă ajutor și bunătate. Cu cât Jake este mai aproape de casă, cu atât se apropie de adevăratul sens al Crăciunului și de importanța familiei. De Crăciun mă întorc la tine este o excursie de care familia se va bucura tot anul!

Coșmar înainte de Crăciun | The Nightmare Before Christmas

Pătrundeți într-o lume magică în care fiecare sărbătoare își are propriul tărâm! Coșmar înainte de Crăciun spune povestea lui Jack Skellington, regele creaturilor din Orașul Halloweenului. Plictisit de colindat, Jack tânjește după ceva mai mult și curând descoperă magia Orașului Crăciunului. Când Jack se hotărăște să ducă această sărbătoare veselă în Orașul Halloweenului, visul lui de a-i lua locul Moșului se destramă, iar Sally, păpușa de cârpă care-l iubește, trebuie să repare lucrurile.

Frumoasa şi Bestia | Beauty and the Beast 

Unul dintre cele mai iubite filme de animaţie din toate timpurile este pe cale să vă vrăjească! Urmăriţi aventurile lui Belle, o tânără frumoasă şi inteligentă care ajunge în castelul unui prinţ transformat prin magie în bestie. Cu ajutorul personajelor magice din castel, Belle învaţă cea mai importantă lecţie din viaţă – că adevărata frumuseţe vine dinăuntru. Fiţi oaspeţii noştri şi lăsaţi muzica de neuitat şi îndrăgitele personajele din acest film să arunce asupra voastră o vrajă fără pereche!

LEGO Războiul Stelelor De Sărbători |The LEGO Star Wars Holiday Special

Lego Războiul Stelelor Ediție specială de sărbători este o celebrare jucăușă și plină de bucurie a Sagăi Skywalker, care se desfășoară după evenimentele din Episodul 9, prezentând cronologic eroi, răufăcători emblematici și capcane, totul în spiritului sărbătorilor. Povestea se începe în sărbătoarea festivă numită Ziua Vieții. Toată lumea din galaxie este într-un spirit festiv, dar Rey este concentrat să se îmbarce într-o misiune cu BB-8 pentru a găsi un templu Jedi care să se arate doar în această zi specială. Ea este hotărâtă să câștige înțelepciunea din templu și să transmită prietenilor ei tradițiile și învățăturile Jedi. În templu, Rey se îmbarcă într-o aventură epică în timp, prezentând momente memorabile din saga Răzbiul Stelelor. Ea se va împrieteni cu un tânăr și impresionabil Luke Skywalker și se va ciocni cu Darth Vader și cu Împăratul. În cursa ei nebună prin cronologie, ea va intra în contact cu mulți din galaxie, inclusiv Obi-Wan, Anakin, Yoda, Han Solo, Kylo Ren și Mandalorianul și Copilul. Înapoi la Millennium Falcon, Finn, Poe, Chewie, R2-D2, C-3PO, D-O și restul prietenilor lui Rey se luptă să organizeze cea mai bună petrecere de Ziua Vieții! În spiritul filmelor și specialităților clasice de sărbători, va reuși Rey, dependenta de muncă, să iasă din templu pentru a se întoarce la sărbătoarea Zilei Vieții cu prietenii ei și pentru a afla adevăratul sens al sărbătorii?

Cronicile din Narnia: Leul, Vrăjitoarea și Dulapul | The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

Studiourile Walt Disney și Walden Media prezintă mult-iubita aventură atemporală a lui CS Lewis. Cu ajutorul efectelor speciale realiste, veți urmări povestea lui Lucy, Edmund, Susan și Peter, patru frați ce pătrund în ținutul Narnia printr-un dulap vrăjit când se jucau de-a v-ați ascunselea la conacul unui misterios profesor. Aici, copiii descoperă un ținut odată pașnic, locuit de animale vorbitoare, pitici, fauni, centauri și uriași, care a fost aruncat într-o iarnă eternă de malefica Vrăjitoare Albă. Ajutați de înțeleptul și mărețul leu Aslan, copiii conduc Narnia în lupta cu vrăjitoarea.

 Pentru un Crăciun altfel

 Un chef de neuitat | It’s a Wonderful Binge

Precum în filmul original, continuarea are loc într-un viitor apropiat în care sunt interzise băuturile și drogurile cu excepția unei singure zi, cunoscută sub numele de Cheful. În acest an, această zi are loc, în mod miraculos, de Crăciun. Noua aventură de sărbători va avea cărți de povești magice, cântece antrenante, animații stop-cadru… și droguri! Multe! „Chefciun” fericit!

Greu de ucis | Die Hard

Aflat la aproape 5.000 km distanță de soția de care se despărțise și de cei doi copii, polițistul newyorkez, John McClane, (Bruce Willis) zboară la Los Angeles, încărcat de cadouri, sperând să-și refacă mariajul. Hans Gruber (Alan Rickman), un tip stilat și modern, se află și el la Los Angeles în perioada sărbătorilor, dar nu pentru a împărți cadouri, ci pentru a încasa peste 600 de milioane de dolari în obligațiuni negociabile la purtător de la corporația multinațională Nakatomi, la conducerea căreia se află Holly (Bonnie Bedelia), soția lui McClane. Când lucrurile degenerează în violență, lui John McClane nu-i rămâne decât să atace teroriștii cu tot curajul și toată hotărârea de care este în stare, dar și cu simțul umorului.

Hawkeye

„Hawkeye” de la Marvel Studios e un serial original plasat post-blip în New York, în care fostul Răzbunător Clint Barton alias Hawkeye are o misiune aparent simplă: un Crăciun petrecut în familie. Dar, atunci când reîntâlnește o amenințare din trecut, Hawkeye se vede nevoit să facă echipă cu Kate Bishop, o arcașă abilă de 22 de ani, mare fană a acestuia, pentru a demasca o grupare infracțională.

 Gardienii Galaxiei: Special de Sărbători | The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Pentru a-i oferi lui Quill un Crăciun de neuitat, Gardienii pornesc spre Pământ într-o nouă misiune: căutarea cadoului perfect.

De ce el? | Why Him?

Ned (Bryan Cranston), un tată supraprotector, își vizitează fiica la Stanford, unde își întâlnește cel mai mare coșmar: iubitul ei bine-intenționat, dar nepotrivit din punct de vedere social, miliardarul din Silicon Valley, Laird (James Franco). Se dezvoltă o rivalitate, iar nivelul de panică al lui Ned escaladează când se trezește pierdut în această lume plină de farmec tehnologic și când află că Laird vrea să se însoare cu fiica lui.

Edward Mâini-de-foarfecă | Edward Scissorhands

A fost odată ca niciodată un inventator amabil care a creat un tânăr fermecător pe nume Edward. Dar inventatorul a murit înainte de a-l termina pe Edward, care avea în loc de mâini o foarfecă metalică ascuțită. Edward era trist și singur până când o doamnă amabilă din Avon l-a invitat să locuiască cu familia ei în țara fantastică a Suburbiei.

Nopți albe până la Crăciun | No sleep til Christmas

O neașteptată comedie romantică de vacanță despre doi străini insomniaci chinuiți de epuizare. Lizzie și Billy descoperă că nu pot adormi decât dacă sunt unul lângă celălalt. Ceea ce pare a fi o coincidență ciudată ar putea avea mai mult sens decât le-ar plăcea să recunoască.

Familia Stone | The Family Stone

„Familia Stone” este o poveste comică despre adunarea anuală de vacanță a unei familii din New England, familia Stone. Fiul cel mare își aduce iubita acasă pentru a-i cunoaște părinții, frații și surorile. Boemii Stone își întâmpină musafira – o newyorkeză puternică și autoritară – cu un amestec de stângăcie, confuzie și ostilitate. Înainte ca vacanța să se încheie, relațiile se vor destrăma în timp ce se formează altele noi, secretele vor fi dezvăluite, iar familia Stone se va reuni prin capacitatea sa extraordinară de a iubi.

Spărgătorul de nuci Hip Hop | The Hip Hop Nutcracker

Rev Run de la RUN DMC ne invită la o reinterpretare hip-hop a baletului „Spărgătorului de nuci” în orașul New York. În noaptea petrecerii stradale de Anul Nou, părinții (Allison Holker Boss și Stephen “tWitch” Boss) Mariei-Clara (Caché Melvin) nu se înțeleg și acest lucru o întristează. Maria-Clara pornește într-o călătorie magică și aventuroasă pentru a-și împăca părinții. Pe drum, ea primește ajutor de la făuritorul magic de jucării Drosselmeyer (Comfort Fedoke) și de la Spărgătorul de nuci (Du-Shant “Fik-shun” Stegall), pe care îl aduce la viață.

În timp ce tu dormeai | While You Were Sleeping

Lucy, o lucrătoare la metrou care trăiește singură, se îndrăgostește de un bărbat extrem de atrăgător pe care îl vede doar de la distanță. După ce îi salvează viața, este luată drept logodnica lui atunci când el intră în comă la spital. Dintr-o dată, Lucy se trezește în brațele primitoare ale familiei bărbatului… și se îndrăgostește de fratele acestuia, Jack.

Crăciunul Donney Hay | Donna Hay Christmas 

Dona Hay arată mici secrete pentru cea mai festivă sărbătoare, în cele patru episoade ale serialului „Crăciun cu Donna Hay”. De la șunca cu glazură, la spectaculoasa piesă de rezistență, prăjitura Pavlova, Donna ne arată mici secrete pentru rapiditate și idei de ornament, astfel încât timpul petrecut cu prietenii și familia să fie maxim. Cadouri delicioase ca alternativă la cele clasice, care concurează la titlul de favorite festive, toate contribuind la sărbătorirea Crăciunului cum n-ați mai văzut până acum.

The Disney Holiday Singalong

Revenind pentru a treia iterație, „Cântă împreună cu Disney de sărbători” oferă mai multă muzică și magie pentru sărbători. Evenimentul muzical festiv de o oră include spectacole pline de vedete, versuri animate pe ecran, mai multe melodii Disney preferate și melodii clasice de sărbători.

Explorer: Sfântul mormânt | Secrets of Christ’s Tomb: Explorer Special

Asistați în culise la o colaborare între membri ai comunității religioase, arhitecți, oameni de știință și istorici într-un efort extrem pentru a restaura structura care protejează ceea ce mulți cred că este mormântul lui Hristos din Ierusalim. Lucrările cruciale de restaurare dezvăluie, de asemenea, mistere păstrate ascunse timp de sute de ani.

Decorating Disney Holiday Magic

Această emisiune specială de vacanță de o oră duce publicul într-o nemaivăzută călătorie în culise, deoarece atât Walt Disney World, cât și Disneyland sunt transformate în cele mai vesele locuri de pe Pământ.

 

Toate acestea + multe altele la prețul de 29.99 Lei pe lună

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.