Ascultă acest articol

Pe locuri, fiți gata, start! Upgrade-ul Ultimate începe astăzi pe măsură ce superPOD-urile GeForce NOW RTX 4080 încep să fie active, oferind performanța lui RTX 4080 în cloud.

Membrii Ultimate din zona San Jose, Los Angeles, Dallas și Frankfurt, Germania, vor fi primii care vor putea experimenta puterea superPOD-urilor RTX 4080. În fiecare săptămână, joiaGFN va veni cu știri despre noi orașe cu servere îmbunătățite, așa că asigură-te că verifici în fiecare săptămână să vezi cum se luminează orașele pe hartă.

Având la bază arthitectura NVIDIA Ada Lovelace, membrii Ultimate se pot juca jocurile lor preferate de PC la o performanță nemaiîntâlnită în cloud, cu streaming de până la 240 fps cu NVIDIA Reflex pentru a simți că te joci pe un desktop, până la 4K 120 FPS cu support pentru DLSS 3 și RTX ON și suport ultrawide de până la 3840×1600 la 120 fps.

De asemenea, începând de astăzi, membrii Ultimate care fac streaming pe serverele RTX 3080 pot beneficia de avantajul rezoluțiilor ultrawide și HDR pe aplicațiile GeForce NOW pentru PC și macOS.

Așadar, bucură-te de abonamentul GeForce NOW Ultimate și înscrie-te astăzi fără a plăti mai mult – acest abonament vine la 19,99 $ pe lună sau 99,99$ pentru 6 luni.

Lista completă cu cele 10 jocuri de săptămâna aceasta este aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.