Ascultă acest articol

Pentru a sărbători Noul An Lunar, Zhelong Xu, aka Uncle Light, a adus zodiacul chinezesc la viață În NVIDIA Studio – modernizând mitologia antică în stilul său personal. Lucrarea, intitulată „Year of the Rabbit” a lui Xu a fost accelerată de placa sa video GeForce RTX 4090, Blender și NVIDIA Omniverse.

Xu a ales să coloreze iepurii în culoarea verde NVIDIA și a aplicat o textură de smarald folosind Adobe Substance 3D Painter. Iluminarea și ocluzia ambientală accelerate de NVIDIA RTX au optimizat obiectele din scenă în foarte scurt timp, permițându-I lui Xu să experimenteze cu texturi, fără effort și rapid cu placa sa video GeForce RTX 4090.

De asemenea, a beneficiat de avantajele NVIDIA Omniverse, o platformă pentru creare și operare de aplicații metaverse, pentru a-și putea aduce viziunea la viață cu optimizări RTX. Împreună cu GeForce RTX 4090, Xu a putut să testeze o serie de efecte de lumina și a accelerat fluxul de lucru, ducând lucrarea la capat.

Poți afla mai multe detalii din  postarea de blog În NVIDIA Studio sau poți afla mai multe despre arta lui Zhelong Xu de pe ArtStation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.