Gamerii GeForce sunt gata pentru upgrade-ul DLSS din Marvel’s Midnight Suns, HITMAN 3 și altele cu noul driver GeForce Game Ready

0
340
Ascultă acest articol

NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Marvel’s Midnight Suns astăzi, care optimizează sistemele gamerilor GeForce pentru adiția lui DLSS 3 care va veni curând în Marvel’s Midnight SunsHITMAN 3, și Deliver Us Mars. De asemenea, acest driver oferă performanță optimizată pre-lansare pentru noi titluri precum Dead Space și Forspoken, care includ suport din prima zi pentru DLSS.

Marvel’s Midnight Suns primește upgrade la DLSS 3 pe 26 ianuarie

Lansat luna trecută, Marvel’s Midnight Suns pe PC a avut suport pentru DLSS 2, reflexii ray-traced și ocluzie ambientală ray-traced. Pe 26 ianuarie, ediția de PC va deveni și mai bună cu adiția lui NVIDIA DLSS 3, crescând performanța pentru gamerii care au o placă video GeForce RTX din seria 40.

Hitman 3 primește upgrade la DLSS 3 pe 26 ianuarie

Tot pe 26 ianuarie, HITMAN 3 va deveni HITMAN World of Assassination, care va include acces la conținut din HITMAN 1 și HITMAN 2 prin intermediul unui sistem de acces interactiv al dezvoltatorului. Cei care dețin HITMAN 3 deja vor primi un upgrade gratuit la HITMAN World of Assassination pe toate platformele.

Simultan, un nou update pentru Hitman 3 va fi lansat, iar cu avesta va veni și suport pentru DLSS 3. Acesta vine după adiția lui DLSS 2 și ray tracing din luna mai a anului trecut, și permite gamerilor cu plăci video GeForce RTX din seria 40 să-și multiplice performanța cu inteligență artificială.

Game Ready pentru jocuri noi, toate îmbunătățite cu DLSS

Driverele Game Ready includ optimizări, îmbunătățiri și multe altele pentru a susține cele mai noi lansări și update-uri. În noul driver avem suport la lansare pentru câteva jocuri foarte anticipate, oferind gamerilor cea mai bună experiență atunci când se joacă pentru o placă video GeForce RTX. Driverul include optimizări pentru:

  • Dead Space, care se lansează pe 27 ianuarie cu DLSS 2
  • Deliver Us Mars, care se lansează pe 2 februarie cu DLSS 3, NVIDIA Reflex, și ray tracing
  • Forspoken, care se lansează pe 24 ianuarie cu DLSS 2

Despre Driverele Game Ready

Driverele GeForce Game Ready livrează cea mai bună experiență în jocurile tale preferate pentru că sunt calibrate în colaborare cu dezvoltatori și testate extins pe mii de configurații hardware de desktop sau laptop pentru performanță și fiabilitate maxime.

Programul NVIDIA Game Ready Driver a fost create de la 0 drept metodă pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming posibile. Acest program crează o sinergie cu dezvoltatorii de jocuri, setând o cadență regulate pentru schimbul între build-uri de jocuri pre-lansare și drivere. Lucrăm împreună pentru a optimiza și rezolva probleme, și pentru a itera build-uri corespunzătoare, astfel încât atât jocul, cât și driverul Game Ready livrează cea mai bună calitate și performanță la lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.