HONOR lansează la nivel global seria HONOR Magic5 și HONOR Magic Vs la MWC 2023

Cu cele mai recente flagship-uri lansate, HONOR oferă utilizatorilor de smartphone-uri inovații centrate pe îmbunătățirea semnificativă a experienței utilizatorilor

0
444
Ascultă acest articol


Furnizorul global de dispozitive inteligente HONOR a prezentat astăzi, la Mobile World Congress 2023, noua abordare a tehnologiei centrată pe utilizator, “Tech to Inspire”. În cadrul evenimentului, HONOR a anunțat, de asemenea, lansarea globală a seriei HONOR Magic5 și HONOR Magic Vs, care sunt cele mai recente iterații ale gamei de succes HONOR Magic Series, toate pregătite să ofere o adevărată experiență emblematică utilizatorilor din întreaga lume.

În timpul sesiunii de prezentare din cadrul evenimentului dedicat lansării globale, HONOR a dezvăluit cea mai recentă apariție în familia HONOR Magic Series, HONOR Magic5 Lite. Dispozitivul și-a asigurat recent titlul de Smartphone-ul Nr. 1 în lume în ceea ce privește performanța bateriei, titlu acordat de DXOMARK, afirmând poziția de lider în ceea ce privește calitatea, performanța și inovația seriei HONOR Magic. În plus, HONOR a anunțat rezultatele provocării “2-day battery challenge”, în cadrul căreia influenceri din întreaga Europă au putut să facă turul orașului și să utilizeze intensiv smartphone-ul timp de două zile, fără să fie nevoiți să încărce bateria. HONOR a mai făcut un pas spre sustenabilitate, anunțând că își unește forțele cu Re-Commerce pentru a recicla smartphone-urile second-hand. Această colaborare nu numai că va contribui la protejarea mediului înconjurător, dar va reduce semnificativ emisiile de CO2, consolidând poziția HONOR de jucător important în domeniul tehnologiei responsabile.

“Angajată să răspundă nevoilor reale ale utilizatorilor, HONOR adoptă o abordare centrată pe utilizator în ceea ce privește inovația de produs, oferind soluții tehnologice intuitive pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi a tuturor”, a declarat George Zhao, CEO al HONOR Device Co, Ltd. “HONOR Magic5 Pro, cel mai recent flagship cu ecran curbat al nostru, și HONOR Magic Vs, primul nostru flagship pliabil lansat pe piața globală, depășesc reperele industriei în fiecare aspect al experienței de utilizare a smartphone-urilor, în conformitate cu viziunea noastră de a facilita o viață care să integreze tehnologii inteligente pentru toată lumea.”

HONOR Magic5 Pro

Dotat cu o serie întreagă de îmbunătățiri semnificative, flagship-ul HONOR Magic5 Pro se mândrește cu progrese impresionante în ceea ce privește designul, ecranul, sistemul de camere și performanța, depășind mai multe puncte de referință din industrie pentru a oferi o experiență de utilizare de cea mai bună calitate.

Noua estetică Star Wheel cu Gaudi Curve

Aderând la designul iconic “Eye of Muse”, HONOR Magic5 Pro evoluează conceptul, reproiectând și introducând sistemul de cameră triplă Star Wheel. Omagiindu-l pe Antoni Gaudi, HONOR Magic5 Pro prezintă rame simetrice ce au curbură dublă ultra îngustă pe ambele părți și un design Star Wheel Triple Camera ca piesă centrală pe spate, îmbinând astfel curbele frumoase întâlnite în peisajele naturale și în arhitectura modernă în designul dispozitivului de ultimă generație, demonstrând combinația armonioasă dintre artă și tehnologie.

Un ecran premium debutează în fruntea clasamentului DXOMARK

Cu un ecran LTPO de 6,81 inci și cu un ecran unic Quad-Curved Floating Screen, HONOR Magic5 Pro garantează o experiență de vizionare captivantă, indiferent dacă utilizatorii navighează, se joacă sau citesc. Echipat cu o tehnologie inedită de îmbunătățire a luminozității ecranului, seria HONOR Magic5 oferă o luminozitate HDR de vârf de 1800 de niți, asigurând imagini clare chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu calibrarea Dual-Luminance Calibration pentru o luminozitate standard de 120 de niți la interior și de 800 de niți la exterior, HONOR Magic5 Pro oferă o acuratețe premium a culorilor afișate.

HONOR Magic5 Pro dispune, de asemenea, de un Discrete Display Chipset pentru a îmbunătăți calitatea vizuală a imaginilor în mișcare. Oferind, în același timp, un efect HDR (High Dynamic Range) permanent activat pentru a îmbunătăți claritatea video, chipset-ul oferă o rată de cadre mai mare cu un consum de energie mai mic pentru o experiență de joc mai lină și mai lungă. Certificat cu HDR10+ și IMAX Enhanced, HONOR Magic5 Pro le permite utilizatorilor să se bucure de videoclipuri și filme cu o calitate optimizată a experienței imersive.

Reducând oboseala ochilor pentru utilizatori, HONOR Magic5 Pro se mândrește cu o emisie redusă de lumină albastră, certificată de TÜV Rheinland, și cu funcția Dynamic Dimming care simulează lumina naturală pentru a atenua oboseala ochilor. Include și alte caracteristici inovatoare pentru confortul ochilor precum Circadian Night Display pentru îmbunătățirea calității somnului și un afișaj LTPO în premieră în industrie, cu tehnologie de atenuare 2160Hz Pulse Width Modulation (PWM) pentru a minimiza pâlpâirea ecranului, perfectă pentru cei care petrec ore îndelungate în fața smartphone-ului. 

HONOR Magic5 Pro a prezentat o performanță generală excelentă a ecranului, ajungând pe locul 1 în clasamentul DXOMARK privind afișajul smartphone-urilor, cu un scor maxim de 151.

Un sistem de camere foto de neegalat s-a situat pe locul 1 în clasamentul DXOMARK 

HONOR Magic5 Pro a ocupat, de asemenea, primul loc în clasamentul global DXOMARK al camerelor foto, cu un scor de 152, ceea ce îl face să fie smartphone-ul cu cel mai mare punctaj al camerei foto testat până în prezent. HONOR Magic5 Pro dispune de o combinație puternică de cameră principală triplă care cuprinde o cameră wide de 50MP, o cameră ultra wide de 50MP și o cameră Telephoto de 50MP. Cu o dimensiune crescută a senzorului pentru o performanță superioară de detectare a luminii, sistemul de cameră foto produce fotografii cu detalii rafinate de fiecare dată, indiferent de condițiile de iluminare. Optica computațională Ultra Fusion, un algoritm optic computațional care completează sistemul de cameră, îmbunătățește drastic claritatea imaginii la zoom 3,5x-100x, diferențiind dispozitivul de alte smartphone-uri de pe piață.

Echipat cu noul HONOR Image Engine, HONOR Magic5 Pro debutează cu un nou algoritm de captură Millisecond Falcon Capture, permițând utilizatorilor să imortalizeze scene complexe cu o ușurință și claritate remarcabile. Utilizatorii pot, de asemenea, să fotografieze clar scenele în condiții de iluminare slabă cu o viteză mare, datorită capacităților Super Night Capture. În plus, HONOR Magic5 Pro se mândrește cu AI Motion Sensing Capture care este capabil să detecteze automat punctul cel mai înalt al unei sărituri și să captureze cadrul în definiție ultra clară. Pentru a testa tehnologia, HONOR a încheiat un parteneriat cu GUINNESS WORLD RECORDS TM, folosind HONOR Magic5 Pro pentru a capta automat momentul uimitor al celui mai înalt Slam Dunk printre picioare.

HONOR Magic5 Pro dispune de IMAX Enhanced Movie Master care le permite utilizatorilor să filmeze și să editeze videoclipuri uimitoare, la nivel cinematografic, totul de pe smartphone-ul lor.  

Confidențialitate și securitate îmbunătățite pentru o protecție completă

HONOR Magic5 Pro dispune de un sistem de securitate Dual-TEE dezvoltat împreună cu Qualcomm®, oferind protecție la nivel hardware pentru datele utilizatorilor. Echipat cu Discrete Security Chipset , HONOR Magic5 Pro oferă securitate maximă pentru parole și date biometrice, precum ID-urile faciale și amprentele digitale.

Aducând îmbunătățiri convingătoare la AI Privacy Call 2.0, soluția revoluționară a HONOR în ceea ce privește sunetul, HONOR Magic5 Pro introduce tehnologia Energy Spatial Control, o premieră în industrie, care generează unde sonore opuse pentru a preveni scurgerea de sunet în convorbirile telefonice private. În timp ce oferă o îmbunătățire de 100% în privința volumului apelurilor pentru o experiență de comunicare mai clară, AI Privacy Call 2.0 asigură că, în contextul în care utilizatorul se află într-un mediu aglomerat, dar liniștit, precum un lift, persoanele din apropiere nu pot auzi clar vocea apelantului.

Performanță de vârf facilitată de o tehnologie de ultimă generație 

Alimentat de cea mai recentă Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform de la Qualcomm®, HONOR Magic5 Pro oferă o performanță emblematică de neegalat, permițând o productivitate și un divertisment sporit în orice moment. Cu prima arhitectură de antenă autonomă Wi-Fi și Bluetooth din industrie, HONOR Magic5 Pro îmbunătățește performanța Wi-Fi cu 200% și reduce latența Wi-Fi cu 30% în comparație cu designul tradițional al antenelor din industrie, aducând utilizatorilor o flexibilitate și o mobilitate maxime pentru muncă și divertisment.

Suportând 66W Wired și 50W Wireless HONOR SuperCharge, HONOR Magic5 Pro este dotat cu o baterie foarte mare de 5100mAh pentru a oferi o zi întreagă de utilizare neîntreruptă. 

Rulând cel mai recent MagicOS 7.1 bazat pe Android 13, HONOR Magic5 Pro oferă o serie de caracteristici inteligente, precum MagicRing pentru conectivitate între mai multe dispozitive și Magic Text pentru recunoașterea inteligentă a textului, ajutând utilizatorii să își sporească și mai mult productivitatea.

HONOR Magic5 Lite: Puterea de lungă durată

Fiind cea mai recentă apariție în gama HONOR Magic Series, HONOR Magic5 Lite vine cu o serie de îmbunătățiri, inclusiv un ecran OLED curbat de 6,67 inci cu un raport ecran/corp impresionant de 93% și o rezoluție de 2400×1080 pixeli, tehnologie hardware de reducere a luminii albastre și o baterie mare de 5100mAh care suportă până la 3 zile de utilizare zilnică moderată și până la 2 zile de utilizare intensă (testată de DXOMARK).  Acesta este alimentat de Qualcomm Snapdragon 695 5G Mobile Platform și rulează pe cea mai recentă interfață Magic UI 6.1 bazată pe Android12, oferind productivitate și divertisment fără întreruperi. Cu un design subțire, baterie mare și ecran excepțional, HONOR Magic5 Lite este o alegere excelentă pentru generația actuală, mereu conectată, care își dorește o experiență de smartphone de înaltă calitate la un preț accesibil.

Telefonul pliabil HONOR Magic Vs. 

Fiind primul flagship pliabil HONOR care debutează în afara Chinei, HONOR Magic Vs se mândrește cu un design, ecran și upgrade-uri excepționale ducând experiența smartphone-ului pliabil la un alt nivel. Companionul perfect pentru întreprinzătorii care se află în plină expansiune, precum și pentru cei care pun divertismentul mobil mai presus de orice, dispozitivul oferă combinația supremă de stil și substanță.

Robustul întâlnește portabilul: Introducerea unui design revoluționar al balamalei

HONOR Magic Vs este excepțional de subțire și ușor, având o grosime de doar 12,9 mm atunci când este pliat și o greutate de 267 g. În ciuda formei sale compacte, HONOR Magic Vs dispune de o baterie de 5000mAh, cea mai mare capacitate a bateriei dintre smartphone-urile pliabile sub 270g care sunt disponibile în prezent.

La greutatea redusă a HONOR Magic Vs contribuie și o balama revoluționară Super-light Gearless Hinge, care a fost realizată cu grijă folosind tehnologia de turnare dintr-o singură bucată, reducând numărul de componente structurale de la 92 în generația anterioară la doar 4. Dispunând de o durabilitate excepțională, balamaua poate rezista până la 400.000 de plieri, așa cum a fost testată de TÜV Rheinland, ceea ce echivalează cu mai mult de zece ani de utilizare pe baza a 100 de plieri pe zi, stabilind un nou punct de referință pentru designul smartphone-urilor pliabile.

Datorită structurii sofisticate a balamalei, HONOR Magic Vs se pliază strâns, fără goluri, și are un ecran aproape complet plat atunci când este deschis, o caracteristică pe care dispozitivele pliabile concurente de pe piață nu o oferă. 

Ecranul dublu oferă o experiență de vizualizare excepțională 

Pentru a ajuta la creșterea productivității la maximum, HONOR Magic Vs dispune de un ecran extern user-friendly de 6,45 inci, cu un raport de aspect de 21:9 și un raport ecran/corp de 90%. Atunci când este deschis, HONOR Magic Vs oferă o experiență asemănătoare cu cea a unei tablete, cu un ecran intern foarte lat de 7,9 inci, permițând utilizatorilor să facă mai multe sarcini și să vizualizeze conținut cu o ușurință remarcabilă.

Dotat cu soluții profesionale pentru confortul ochilor, HONOR Magic Vs dispune de Dynamic Dimming, Circadian Night Display și 1920Hz Pulse Width Modulation (PWM) Dimming, cea mai mare frecvență obținută vreodată pe piețele actuale de smartphone-uri pliabile, pentru a reduce în mod eficient efectele oboselii și ale oboselii digitale a ochilor.  

Configurații superioare pentru o experiență de utilizare puternică 

HONOR Magic Vs este echipat cu un sistem impresionant de camere foto triple pe spate, care cuprinde o cameră principală IMX800 de 54MP, o cameră principală Ultra-Wide & Macro de 50MP și o cameră cu zoom optic 3X de 8MP, oferind o experiență fotografică excepțională, indiferent de scenariul de fotografiere.

Echipat cu Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform de la Qualcomm, HONOR Magic Vs oferă performanțe îmbunătățite cu o eficiență energetică mai mare, pentru o experiență de utilizare mai rapidă și ușoară. De asemenea, motoarele Turbo X de la HONOR oferă o durată de viață mai lungă a bateriei și o experiență mai fluidă. 

HONOR Magic Vs rulează cea mai recentă versiune HONOR MagicOS 7.1 bazată pe Android 13. În plus față de MagicRing și Magic Text, flagship-ul pliabil dispune și de Smart Multi-window și APP Extender pentru a sprijini multi-tasking-ul între aplicații și, respectiv, în cadrul aceleiași aplicații, ajutând utilizatorii să economisească timp.

Culoare, preț și disponibilitate

HONOR Magic5 Lite este disponibil în trei culori: Titanium Silver, Emerald Green și Midnight Black. Din data de 15 februarie 2023, HONOR Magic5 Lite poate fi achiziționat de la operatorii și retailerii din România la un preț accesibil, începând cu 1,799 lei.

Conceput pentru spiritele aventuroase, HONOR Magic5 Pro este disponibil în culorile Black și Meadow Green, inspirate de minunăția naturii, și va putea fi achiziționat începând cu Q2 2023 la un preț de 1199 Euro (12G+512GB).

Oferind două variante de culori uimitoare, Cyan și Black, HONOR Magic Vs va avea un preț de 1599 Euro (12GB+512GB). Disponibilitatea va fi anunțată în timp util.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați magazinul online HONOR la www.hihonor.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.