Prezentare Nissan Skyline GT-R BNR32 – Ottomobile

"dacă sunteți un fan al Nissan Skyline GT-R BNR32 sau căutați un model de colecție cu adevărat deosebit, atunci acest model de la Ottomobile este o alegere excelentă."

0
574
Ascultă acest articol


Salutare! În această recenzie, vom analiza modelul Nissan Skyline GT-R BNR32 “Godzilla” de la Ottomobile în scară 1:18. Acest model deosebit este o replică fidelă a legendarului automobil japonez, care a câștigat inimile pasionaților de mașini din întreaga lume. Nissan Skyline GT-R BNR32, cunoscut și sub numele de “Godzilla”, a fost lansat în 1989 ca o mașină sport de performanță de înaltă calitate. Acesta a fost echipat cu un motor turbo cu șase cilindri în linie de 2,6 litri, cu o putere de până la 280 de cai putere și 353 Nm de cuplu. Acest motor a fost montat în față și a fost cuplat cu o transmisie manuală cu cinci trepte, cu tracțiune integrală.

Skyline GT-R BNR32 a avut un succes uriaș în motorsport, în special în competițiile de turisme. Acesta a câștigat o serie de curse importante, inclusiv Campionatul Japoniei de Turisme și Bathurst 1000, precum și multe alte curse la nivel mondial. De-a lungul anilor, acest model a devenit o adevărată legendă printre pasionații de mașini sportive, datorită performanțelor sale impresionante și designului agresiv. Acesta a inspirat o serie de modele de colecție, inclusiv modelul Nissan Skyline GT-R BNR32 “Godzilla” de la Ottomobile.

Din punct de vedere al calității, trebuie să spun că Ottomobile a făcut o treabă excelentă la realizarea acestui model. Fabricat din rășină, acesta este sigilat și nu dispune de uși, capotă sau portbagaj care să poată fi deschise. Cu toate acestea, nivelul de detaliere și finisajul sunt absolut remarcabile. De la exteriorul de culoare gri-metalizat, cu decalaje și inscripții GT-R, până la jantele BBS și etrierele de frână, totul este la locul lui și arată impecabil. Interiorul cabinei este la fel de impresionant, cu un panou de bord detaliat, scaune și panouri de uși. De asemenea, volanul se află pe partea dreaptă, așa cum este specific pieței auto din Japonia. Fiecare detaliu este recreat cu precizie, iar rezultatul final este un model de colecție cu adevărat impresionant.

În plus, acest model este o ediție limitată, numerotată individual, cu numărul meu fiind 856 din cele doar 3000 de unități produse la nivel mondial. Această caracteristică îl face și mai special și unic, iar colecționarii vor fi cu siguranță încântați să îl adauge la colecția lor.

În concluzie, dacă sunteți un fan al Nissan Skyline GT-R BNR32 sau căutați un model de colecție cu adevărat deosebit, atunci acest model de la Ottomobile este o alegere excelentă. Este un model bine realizat, cu nivel ridicat de detaliere și finisaj, care va fi cu siguranță o piesă de colecție valoroasă.

Alexandru Ciobanu – AC COLLECTION

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.