ViewSonic lansează primele proiectoare din lume concepute pentru Xbox

0
405

ViewSonic Corp. (un important furnizor global de soluții vizuale) a lansat primele proiectoare „Designed for Xbox” din lume, X1-4K și X2-4K. Acestea oferă imagini ultra clare 4K UHD pe un ecran mare de 100″, alături de sunetul demn de un spectacol  teatral oferit de difuzoarele Harman Kardon, ceea ce face experiența de gaming mai captivantă și mai palpitantă decât oricând.

Proiectoarele X1-4K și X2-4K LED sunt compatibile cu Xbox și oferă cele mai bune experiențe posibile pentru jocurile Xbox, cu opțiune exclusive de rezoluție și rată de refresh, precum și cu inputlag scăzut de 4,2 ms și rată de refresh de 240 Hz, asigurând un gameplay fără întruperi .

De asemenea, proiectoarele sunt concepute cu setări intuitive pentru o experiență de utilizare instantanee. Ele sunt compatibile cu CEC-ul Xbox (controlul electronic de consum), ceea ce înseamnă că atunci când consola este pornită proiectorul va porni simultan. În plus, atunci când consola este conectată prin HDMI 2 proiectorul comută automat în modul de gaming.

Proiectoarele X1-4K și X2-4K oferă o experiență audiovizuală completă atunci când sunt combinate cu rezoluția 4K HDR și difuzoarele Harman Kardon. Acestea promit fiabilitate, cu o durată de viață de 30.000 de ore.Sunt certificate Low Blue Light de către TÜV SÜD, fiind astfel eliminate îngrijorările cu privire la deteriorarea ochilor cauzată de vizionarea prelungită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.